Fotbal intern

Iniţiativă UNICĂ! Strîng bani prin SMS UMANITAR!

UPDATE 19:21 / Liderul de galerie al alb-vişiniilor, Liviu Ungurean, a precizat că iniţiativa propusă de o parte a suporterilor giuleşteni pe site-ul fzr.ro nu este în concordanţă cu dorinţa...
04.02.2014 | 17:23
Initiativa UNICA String bani prin SMS UMANITAR
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:21 / Liderul de galerie al alb-vişiniilor, Liviu Ungurean, a precizat că iniţiativa propusă de o parte a suporterilor giuleşteni pe site-ul fzr.ro nu este în concordanţă cu dorinţa peluzei şi a Ligii Suporterilor Rapidişti. “Galeria Rapidului nu se asociază cu această iniţiativă, noi sîntem unici şi nu dorim să apelăm la ajutorul oamenilor externi clubului nostru! Rapid nu moare şi nici nu are nevoie de ajutoare financiare fictive, clubul o să-şi revină în scurt timp şi toate problemele de ordin financiar vor fi rezolvate”, a declarat liderul galeriei giuleştene. Opinia lui Ungurean a fost susţinută şi de Laurenţiu Negrei, preşedintele LSR. “Divergenţele de opinie au apărut din cauza unei probleme interne mai vechi, însă Rapidul are o demnitate aparte şi cerem tuturor fanilor să nu răspundă iniţiativei organizate de site-ul fzr.ro. Avem o istorie de peste 90 de ani şi nu avem nevoie să primim bani prin mesaje pentru a supravieţui. Rapid nu moare!”.

Fanii echipei Rapid continuă să-şi arate ataşamentul faţă de club în cea mai grea perioada a formaţiei din Grant! La iniţiativa Ligii Suporterilor, giuleştenii vor să strîngă lunar o sumă de bani prin care să asigure o parte a costurilor cu care se confruntă un club de fotbal, fondul urmînd a fi strîns în urma unor mesaje cu suprataxă!

ADVERTISEMENT

Criza continuă din sînul Rapidului şi lipsa unui investitor care să fie dispusă să sprijine financiar clubul înfiinţat în 1923 au creat în rîndul suporterilor dorinţa de a sprijinii clubul prin toate mijloacele legale posibile. După ce s-au oferit să plătească lunar o parte a salariilor pe care le încasează jucătorii, fiind refuzaţi de către oficialii giuleşteni, fanii au revenit cu o modalitate unică în fotbalul românesc de a aduce bani clubului. “Liga Suporterilor Rapidişti consideră că are datoria să înceapă o mobilizare reală a rapidiştilor, cu scopul strîngerii de fonduri pentru sprijinirea clubului nostru”, se arată în comunicatul emis pe fzr.ro.

 “Trimiteţi bani, oferim transparenţă!”

Apelul Ligii Suporterilor Rapidişti este destinat tuturor fanilor alb-vişinii din ţară, dar şi din diaspora, preţul unui mesaj urmînd a fi stabilit, conform surselor,  în jurul sumei de doi euro! “Iniţiativa este unică în România! Nu dorim să jignim pe nimeni, doar să ajutăm clubul într-o situaţie grea. Dorim ca banii să fie trimişi într-un cont, iar dreptul de retragere să îl aibă un jucător emblemă pentru noi, cel mai probabil Daniel Pancu. Noi sîntem alături de echipă, trebuie să o ajutăm şi financiar, mai ales că Zamfir şi Cristescu ezită să bage bani iar oamenii de afacere potenţi refuză implicarea. Oferim transparenţă celor care trimit bani, totul o să fie făcut profesionist”, au dezvăluit lideri ai galeriei rapidiste.

ADVERTISEMENT

Cheta, noua modă din fotbalul românesc!

Situaţia critică din punct de vedere financiar a fotbalului românesc a creat o situaţie fără precedent în istoria modernă a sportului-rege din România! În ultimul an, mai multe echipe din primele eşaloane fotbalistice au depins în unele momente de cotizaţiile fanilor, iar exemplele se regăsesc la echipe de tradiţie, precum U Cluj, FC U Craiova şi Farul Constanţa.  “Fanii Rapidului vor fi mereu alături de ceea ce înseamnă această echipă!”, decretează fanii din Giuleşti.

 2,5 euro cu TVA inclus este varianta luată în calcul pentru preţul unui SMS

 

Tags: