Sport

Rapid cere suspendarea interdicției la transferuri din cauza datoriilor către foștii jucători. Suma se ridică la un milion de euro

Victor Angelescu, patronul Rapidului, cere suspendarea interdicției la transferuri, decizie primită din cauza datoriilor către foștii jucători ai clubului.
29.06.2022 | 20:20
Rapid cere suspendarea interdictiei la transferuri din cauza datoriilor catre fostii jucatori Suma se ridica la un milion de euro
Rapid cere suspendarea interdicției la transferuri din cauza datoriilor către foștii jucători. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelesc a anunțat că suma se ridică la un milion de euro și că este dispus să plătească suma, dacă se va demonstra că TAS a avut dreptate.

Rapid cere suspendarea interdicției la transferuri din cauza datoriilor către foștii jucători

Victor Angelescu, patronul Rapidului, cere să fie suspendată decizia TAS-ului, care le interzice giuleștenilor să facă transferuri: „Avem interdicție la transferuri, e destul de veche. Așteptăm acum la începutul lunii iulie o decizie finală.

ADVERTISEMENT

Noi cerem suspendarea deciziei până când se judecă acest caz. Noi atacăm decizia TAS. Am mai spus, nu vreau să revin, e o decizie aberantă din punctul meu de vedere”.

„Cerem să ni se ridice interdicția! Dacă nu vom avea câștig de cauză, vom plăti, ce să facem. Legile fotbalului sunt foarte încâlcite și nu vreau să comentez mai mult. 

ADVERTISEMENT

Și dacă nu va veni decizia la timp, vom plăti și vom vedea ce vom face, dar să vedem decizia mai întâi. Pe lângă Julio Cesar, mai sunt două cazuri, cu sume clar mai mici.

De altceva nu știm, nu știu toată istoria sfârșitului, sume mari nu mai sunt. Suma se ridică aproape de un milion de euro”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Căutăm încă doi jucători!”

Victor Angelescu a continuat și a spus că Rapid încă își caută doi jucători pentru următorul sezon, anunțând totodată și obiectivele clubului:„Căutăm încă doi jucători, când îi vom găsi și când vom fi mulțumiți, îi vom aduce.

Sincer, noi nu am făcut nicio ofertă și nu am vorbit cu clubul din Anglia pentru Pușcaș”.

„Cred că sunt mai multe echipe care își pun obiectivul să intre în play-off, acum chiar avem și noi obiectivul play-off-ul și sperăm să ni-l îndeplinim. Este Cupa României un obiectiv pentru club, vom vedea ce vom realiza”, a mai spus patronul Rapidului.

ADVERTISEMENT