Sport

Rapid – Chindia Târgovişte 1-0. Adrian Bălan aduce primul succes al giuleștenilor după revenirea în Liga 1

FANATIK.RO vă prezintă toate informaţiile referitoare la meciul Rapid - Chindia Târgovişte, programat duminică, 18 iulie, de la ora 21:30, în cadrul etapei de debut în noul sezon al Ligii 1
18.07.2021 | 23:29
Rapid  Chindia Targoviste 10 Adrian Balan aduce primul succes al giulestenilor dupa revenirea in Liga 1
ADVERTISEMENT
18-07-2021
18:34

Rapid - Chindia 1-0 (Bălan 57)

Toate fazele importante pot fi văzute AICI

Min. 83 – Ocazie colosală a Chindiei! Florea scapă singur cu Horațiu Moldovan, dar execuția atacantului e lamentabilă.

Min. 72 – Ratare mare a gazdelor! Șutul-bombă al lui Hlisei se duce însă peste transversala porții lui Dinu Moldovan!

Min. 57 – GOOOL Rapid!!! Adrian Bălan deschide scorul pe Național Arena!

Min. 22 – Rapid are și ea o șansă de gol. Aflat la 11 metri, fără să fie atacat de cineva, Bălan trage mult peste poarta lui Dinu Moldovan.

Min. 9 – O nouă șansă de gol pentru echipa lui Emil Săndoi! Daniel Popa îl găsește la post pe același Moldovan.

Min. 2 – Prima ocazie le aparține gazdelor. Florea scapă în careul rapidist, dar șutul său e blocat de portarul Moldovan.

Min. 1 – Meciul a început cu o întârziere de cinci minute, după ce fanii gazdelor au oferit un spectacol pirotehnic în stilul caracteristic.

18-07-2021
17:42

Echipele de start la Rapid - Chindia

 Au apărut echipele de start la Rapid – Chindia Târgoviște, al doilea meci al zilei de duminică din Casa Pariurilor Liga 1.

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Morais – Crepulja, A. Albu – Carnat, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan; Rezerve: V. Drăghia – L. Florica, Dandea, Goge, R. Moise, Alami, Bg. Barbu, Șt. Pănoiu, Al. Despa; Antrenor: Mihai Iosif

Chindia: D. Moldovan – Căpușă, P. Iacob, Celea, C. Dinu – Neguț, S. Suciu, Popadiuc, A. Șerban – D. Popa, D. Florea; Rezerve: Căbuz – Ad. Ioniță, Cherchez, Corbu, Kocic, Matiș, Martac, Roumpoulakou, M. Șerban; Antrenor: Emil Săndoi

Meciul Rapid – Chindia Târgovişte are loc duminică, 18 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul primei etape a noului sezon din Liga 1. După o absenţă de şase ani giuleştenii revin cu ambiţii mari şi obiective îndrăzneţe pentru o nou promovată: accederea în play-off.

Unde se joacă meciul Rapid – Chindia Târgovişte

Confruntarea Rapid – Chindia Târgovişte se dispută duminică, 18 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul rundei inagurale a noului sezon din Liga 1. Este primul meci de campionat care se dispută pe cea mai mare arenă a ţării după cele patru jocuri găzduite la turneul final al EURO 2020. Aici s-a mai jucat uvertura sezonului, Supercupa României, CFR Cluj – Craiova.

ADVERTISEMENT

Deşi stadionul Giuleşti a figurat în programul refacerii şi mondernizării stadioanelor din Bucureşti stabilit de UEFA în acord cu FRF şi LPF, deocamdată nu se poate juca pe noua arenă de lângă Podul Grant. Şi aşa tot sunt aşteptaţi în tribune la revenirea în prima divizie a favoriţilor în jur de 4-5 mii de fani.

Cine televizează partida Rapid – Chindia Târgovişte

Partida Rapid – Chindia Târgovişte se joacă duminică, 18 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională în etapa întîi a noului sezon de Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o vreme caniculară iar la ora partidei sunt estimate în jur de 29-30 de grade, ceea ce obligă la pauze de hidratare pe ambele reprize. Nu există ameninţare de precipitaţii sau de furtună. Meciul va fi condus la centru de arbitrul clujean Horaţiu Feşnic.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Rapid – Chindia Târgovişte

Singura absenţă din lotul Rapidului este una cu adevărat importantă, dar conducerea clubului giuleştean a arătat altor şefi de cluburi din Liga 1 ce înseamnă să acorzi prioritate reprezentării la nivel de ţară şi i-a permis unuia dintre jucătorii cheie, Antonio Sefer, să meargă la JO de la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Situaţie identică şi în tabăra dâmboviţenilor. Conducerea clubului şi antrenorul Emil Săndoi nu s-au opus să se despartă de mijlocaşul Mario Dulca pentru perioada JO de la Tokyo, antrenorul Chindiei declarând că este onoare pentru club să fie reprezentat la un asemenea eveniment mondial de amploare.

Campanie în forţă de achiziţii la Rapid

Revenirea vişiniilor în primul eşalon a însemnat şi un important efort financiar făcut de conducerea clubului. Au fost aduşi jucători cu mare experienţă, iar la 37 de ani Cristi Săpunaru revine la echipa de suflet cu gândul de a ajuta la un sezon cât mai bun. Alături el au venit Dragoş Grigore, Junior Morais, Alexandru Albu şi Romario Moise.

ADVERTISEMENT

Chindia l-a cedat pe portarul naţionalei de tineret şi a celei olimpice Mihai Aioani la Farul Constanţa, primind în schimb nu mai puţin de şase jucători. Iacob, Căpuşă , Dulca şi Iacob au fost transferaţi definitiv, după ce jucaseră sub formă de împrumut sezonul trecut şi au venit portarul Căbuz, Haită şi Matiş.

Cote la pariuri pentru jocul Rapid – Chindia Târgovişte

Este un meci foarte echilibrat şi casele de pariuri au reacţionat în consecinţă. Adică acordă cota de 2,50 la victorie pentru Rapid şi 3,30 în favoarea Chindiei, remiza fiind evaluată la o cotă de numai 2,90, ceea ce înseamnă că este luată serios în calcul varianta egalului.

Este o premieră în istoria celor două cluburi această confruntare. Rapid nu a mai jucat vreodată la nivel de Liga 1 nici cu Sepsi, Voluntari sau Clinceni şi o va face în acest sezon. Chindia este formaţia care a câştigat ediţia precedentă play-out-ul şi a jucat cu Farul, pe atunci Viitorul, pentru calificarea în cupele europene dar a pierdut iar apoi dobrogenii au pierdut cu Sepsi.

 

ADVERTISEMENT