Carousel hot news

Liga 4. AFC Rapid – Academia Rapid 0-3. Trupa lui Pancu şi Niculae, punctaj maxim

UPDATE. Rezultat final: 0-3...
30.09.2017 | 19:00
Liga 4. AFC Rapid - Academia Rapid 0-3. Trupa lui Pancu şi Niculae, punctaj maxim

UPDATE. Rezultat final: 0-3

UPDATE. Goge înscrie pentru 0-3

UPDATE. Alexandru Iacob a majorat diferenţa: 0-2

UPDATE. În minutul 35, Pancu a ieşit accidentat

UPDATE. Olariu a deschis scorul în minutul 15 pentru Academia Rapid: 0-1

***********************************************************************************************

Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, două echipe ale… Rapidului se află faţă în faţă în Giuleşti. Se întâmplă în Liga 4, care programează sâmbătă duelul “fratricid” între giuleşteni. AFC Rapid va primi vizita Academiei Rapid, care oricum “este peste tot acasă” şi porneşte cu prima şansă, dată fiind valoarea şi experienţa lotului.

Fiecare dintre competitoare se consideră continuatoarea formaţiei înfiinţată în 1923! Deşi cei de la AFC au fixat preţuri ca pentru un meci de Liga 1, afluenţa a rămas la fel de numeroasă ca la primul meci al celor de la Academia Rapid, când au fost 7.000 de fani pe stadionul ”Valentin Stănescu”. Copiii, până în 16 ani, au beneficiat de intrare gratuită. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Rapid contra Rapid. “Nu ştiu ca suporter cum te simţi”

”Nici nu ştiu ca suporter cum te simţi. Eu, unul, nu m-aş duce la un astfel de meci!”, a spus Daniel Pancu, atacantul şi directorul sportiv al celor de la Academia Rapid. La un moment dat, Pancu se gândea chiar să nu evolueze într-un astfel de meci. ”M-am gândit să nu joc, nu aş putea, dar apoi mi-am spus că dacă nu o voi face, atunci ar însemna că nu cred în proiectul nostru”, a adăugat Pancu.

Academia Rapid este echipa susţinută de Primăria Sectorului 1, care i-a atras în lot pe Daniel Pancu, Daniel Niculae, Ovidiu Burcă, Constantin Schumacher, iar din pauza de iarnă este aşteptat să se alăture şi Vasile Maftei. Trupa lui Schumacher se află pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu CSA Steaua, care are însă un golaveraj mai bun.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri