Sport

Rapid, criticată aspru la TV după meciul cu FC Voluntari: „Neliniștea aduce greșeli” / „E mult haos!”

Rapid a fost criticată aspru la TV după meciul cu FC Voluntari.
24.09.2021 | 22:41
Rapid criticata aspru la TV dupa meciul cu FC Voluntari Nelinistea aduce greseli  E mult haos
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan și Ianis Zicu au analizat prestația elevilor lui Mihai Iosif din meciul cu FC Voluntari, scor 0-1, și nu i-au menajat deloc.

Narcis Răducan consideră că la Rapid este mult haos și că adversarii au început să le citească jocul giuleștenilor, care ar trebui să mai schimbe tactica pentru a putea continua forma bună arătată în debutul sezonului.

ADVERTISEMENT

Rapid a fost criticată aspru la TV după meciul cu FC Voluntari

Naric Răducan și Ianis Zicu au criticat aspru Rapidul la TV după meciul cu FC Voluntari, partidă în care giuleștenii din nou au părut că nu se regăsesc pe teren.

„Rapid încă nu se regăsește defensiv, deci de unde au arătat o forță până acum. Se vede lipsa lui Săpunaru, au fost multe mingi pierdute.

ADVERTISEMENT

E un moment greu și neliniștea aduce greșeli și nesiguranță”, a spus Ianis Zicu, la TV DigiSport.

De cealaltă parte, Narcis Răducan a vorbit și el despre Rapid, iar acesta consideră că este haos la echipă, motiv pentru lipsa rezultatelor: „Voluntari nu sunt întâmplător pe acest loc.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu e un paratrăznet pentru echipă, îi domolește pe jucătorii cu personalitate și îi face să joace pentru echipă”, a mai spus Narcis Răducan.

„La Rapid e mult haos!”

Narcis Răducan a continuat și consideră că Rapid are nevoie de o intervenție la nivel tehnic, însă nu o schimbare de antrenor: „La Rapid văd mult haos și mă gândesc că se întâmplă ceva ce se întâmplă la multe echipe nou-promovate care încep bine.

ADVERTISEMENT

Ele sunt citite repede de adversari, iar Rapidul a început să fie citită și ar trebui să schimbe ceva în tactică”.

„Au jucat mai bine în a doua repriză, dar nu a fost de ajuns. Trebuie intervenit la nivel tehnic de către cei care sunt, nu e nevoie de un antrenor nou.

E bine că ei au acumulat puncte în primele etape, dacă nu ar fi fost așa, ar fi avut o presiunea mai mare”, a mai spus Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT
Tags: