Fotbal intern

Cui i-au dedicat steliştii coregrafia: “Nu ne-am gândit la Becali!”

Rapid - CSA Steaua 1-1 s-a jucat în etapa a 8-a din Liga 4. Fanii celor două echipe au creat o atmosferă demnă de derby-urile jucate în anii trecuţi în prima ligă din România. Chiar dacă au...
16.10.2017 | 18:48
Cui iau dedicat stelistii coregrafia Nu neam gandit la Becali

Rapid – CSA Steaua 1-1 s-a jucat în etapa a 8-a din Liga 4. Fanii celor două echipe au creat o atmosferă demnă de derby-urile jucate în anii trecuţi în prima ligă din România. Chiar dacă au fost 1.000, suporterii lui CSA Steaua au reuşit să fie la înălţime cu mesajele postate pe bannere la meciul din Giuleşti. Galeria lui CSA Steaua, Peluza Sud, a afişat o coregrafie cu un schelet care stătea pe un scaun. Imaginea este foarte asemănătoare cu o fotografie în care Gigi Becali a fost imortalizat în palatul său de pe aleea Alexandru.

Fanii lui CSA Steaua au precizat în primă fază, voalat, că bannerul ar avea legătură cu patronul lui FCSB. Ulterior, cei de la Steaua Liberă au revenit cu mesaj în care au explicat cui îi era adresată coregrafia de la meciul Rapid – CSA Steaua 1-1.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce mesaje au postat cei de la Steaua Liberă

Aţi avut în faţă un condamnat ce reprezenta Peluza SUD/Steaua Bucureşti, condamnat ce refuză să cedeze în ciuda greutăţilor pe care le întâmpina (vezi scaunul electric care prezenţa doar un element în întreagă poveste, element folosit pentru a pune în valoare show-ul de lumina din spatele pânzei). Personajul nostru vă spune că a trecut prin multe şi că indiferent de ceea ce se întâmplă şi de câte dificultăţi va întâmpina, el nu va ceda şi va rămâne acolo unde îi este locul: în peluză, dacă ne referim la ultraşii Stelei sau în istorie, dacă vorbim de clubul sportiv Steaua Bucureşti. Cum de altfel s-a şi întâmplat, nu-i aşa domnilor? Această coregrafie nu a fost una cu trimitere directă la fostul deţinut. Coregrafia din Giuleşti a beneficiat, de asemenea, de un mesaj care trebuia să explice exact ce anume este ilustrat pe pânză. Mesajul “CONDAMNAŢI LA CONTINUITATE”, venea că o completare a ceea ce a fost deja afişat în sectorul ocupat de noi. Acest mesaj nu a intrat în stadion alături de multe alte mesaje semnate de grupurile active din Peluza Sud”, a fost mesajul postat de Steaua Liberă pe pagina oficială de Facebook.

În prealabil, steliştii postaseră un cu totul alt mesaj atunci când au postat fotografia. Nu stim a cui a fost ideea de a face acest mesaj, dar e foarte bun. E bine sa nu uitam cine este cancerul fotbalului romanesc, cine i-a facut rau Stelei si din cauza cui ne aflam noi azi in Liga 4″, a fost primul mesaj postat de cei de la Steaua Liberă.