Fotbal intern

EXCLUSIV. Cel mai mare duşman al celor de la Steaua dă verdictul! Corsicanu: “Ei au legitimitate, nu FCSB!”

Rapid - CSA Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în etapa a 8-a din Liga 4. Meciul se va juca pe stadionul "Valentin Stănescu", iar rapidiştii anunţă că tribunele vor fi pline - VEZI...
14.10.2017 | 00:05

Rapid – CSA Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în etapa a 8-a din Liga 4. Meciul se va juca pe stadionul “Valentin Stănescu”, iar rapidiştii anunţă că tribunele vor fi pline – VEZI DETALII AICI. Echipa antrenată de Ion Ion este recunoscută de o parte de suporteri ca fiind adevărata Steaua, în timp ce alţii opinează că FCSB este echipa care are tot dreptul să poarte numele celui mai galonat club din România.

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei lui Rapid, a vorbit pentru FANATIK.RO despre adversara din meciul de sâmbătă seara. Acesta a declarat că nu nu este treaba suporterilor rapidişti să se amestece în “bucătăria” clubului din Ghencea, însă a precizat că există o legitimitate, mai ales că în staff-ul formaţiei roş-albastre se află oameni care au avut un cuvânt greu de spus în istoria Stelei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Care este situaţia în clasament înainte de Rapid – CSA Steaua

“Este problema lor, noi nu vrem să ne implicăm în bucătăria lor. Nu ne priveşte dacă asta e adevărata Steaua. Totuşi trebuie să recunoaştem că acolo sunt foste glori ale lor. Marius Lăcătuş, Ion Ion sau Ştefan Popa, ultimii doi au jucat şi la Rapid. Eu consider că au legitimitate cei de la CSA Steaua”, a declarat Gigi Corsicanu pentru FANATIK.RO.

CSA Steaua a debutat în acest sezon în Liga 4, iar formaţia antrenată de Ion Ion are maxim de puncte după şase puncte. Formaţia din Ghencea are un meci mai puţin decât Academia Rapid, după ce rezultatul din meciul Sportul Stundeţesc a fost anulat, echipa din Regie retrăgându-se din campionat. Primul meci dintre Rapid şi Steaua s-a jucat pe 4 decembrie 1947, iar giuleştenii au câştigat cu 1-0.