Fotbal intern

Exclusiv. Infern pentru Steaua! Se anunţă nebunie: “15.000 cu CSA!”

Rapid - CSA Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în etapa a 8-a din Liga 4. Suporterii giuleşteni sunt pregătiţi să facă o atmosferă incendiară la derby-ul care se va juca pe...
14.10.2017 | 00:04
Exclusiv Infern pentru Steaua Se anunta nebunie 15000 cu CSA
ADVERTISEMENT

Rapid – CSA Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în etapa a 8-a din Liga 4. Suporterii giuleşteni sunt pregătiţi să facă o atmosferă incendiară la derby-ul care se va juca pe stadionul “Valentin Stănescu”. La meci, în tribune, vor participa şi 1.000 de fani ai CSA Steaua – VEZI DETALII AICI.

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapid, a declarat pentru FANATIK.RO că toate biletele la meciul Rapid – CSA Steaua s-au vândut, astfel că în tribunele stadionului “Valentin Stănescu” vor fi peste 13.000 de suporteri, o asistenţă cu mult peste media spectatorilor din Liga 1 Betano. Printre aceştia se vor şi 1.000 de fani ai lui CSA Steaua, în urma unei reprocităţi negociate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cum se rezolvă reciprocitatea pentru returul meciului Rapid – CSA Steaua

“S-au vândut 13.500 de bilete la meciul de sâmbătă, atât cât prevede capacitatea maximă a stadionului. Noi am insistat ca suporterii lui CSA Steaua să primească 1.000 de bilete. Condiţia a fost ca la meciul retur meciul să se joace undeva unde să se permită accesul a 1.000 de suporteri rapidişti. Ei trebuiau să primească 406 tichete, dar am insistat noi. E o chestie de bun simţ, e un derby”, a declarat Gigi Corsicanu pentru FANATIK.RO.

Gigi Corsicanu a vorbit şi despre atmosfera care va fi la meciul de sâmbătă seara. “O să vedeţi sâmbătă seară. O să fie o atmosferă mult mai incendiară decât atunci când se juca în Liga 1. Reprezentăm ceva în fotbalul românesc. Vrem să demonstrăm că merităm să fim în prima ligă. Interesul faţă de acest meci, cel puţin la nivel de galerii, o să fie mare”, a mai precizat Gigi Corsicanu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT