Fotbal intern

FOTO. Mesajul care inflamează derby-ul! Ce au făcut steliştii

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. VEZI MECIUL ONLINE AICI!...
14.10.2017 | 19:00
FOTO Mesajul care inflameaza derbyul Ce au facut stelistii

RAPID – STEAUA LIVE VIDEO LIGA 4. VEZI MECIUL ONLINE AICI!

Rapid – CSA Steaua LIVE STREAM Liga 4. Rapid – CSA Steaua se joacă sâmbătă, de la ora 19:15, în etapa a 8-a din Liga 4. Fanii giuleştenilor sunt aşteptaţi să facă spectacol în derby-ul rundei. Gigi Corsicanu a anunţat că în tribunele stadionului “Valentin Stănescu” vor fi peste 13.000 de suporteri rapidişti. 

Rapid – CSA Steaua LIVE STREAM Liga 4. Fanii lui CSA Steaua şi-au anunţat prezenţa la derby, aceştia primind 1.000 de bilete la meci în baza unui protocol de reprocitate. Cu doar câteva ore înaintea partidei din Liga 4, suporterii stelişti le-au transmis un mesaj, în miez de noapte. Aceştia au arborat un banner pe podul Grant în care îi ironizau pe rapidişti. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Rapid – CSA Steaua LIVE STREAM Liga 4. Ce anunţă rapidiştii

Rapid – CSA Steaua LIVE STREAM Liga 4. “Din nou sub podul Grant / Credeam că s-a schimbat ceva/ Dar pute la fel”, a fost mesajul transmis de suporterii stelişti. Imaginile cu bannerul arborat pe podul Grant au fost publicate pe pagina de facebook a unei dintre facţiunile galeriei lui CSA Steaua, Roosters 2005. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO. Steliştii s-au inspirat de la galeria lui Lazio care a arborat un banner injurios la adresa rivalilor de la AS Roma pe unul dintre produrile din capitala Italiei.

Rapid – CSA Steaua LIVE STREAM Liga 4. Rapidiştii au anunţat că vor face spectacol la derby, Gigi Corsicanu a declarat pentru FANATIK.RO că fanii giuleştenilor vor crea o atmosferă demnă de un meci din Liga 1 Betano. “O să vedeţi sâmbătă seară. O să fie o atmosferă mult mai incendiară decât atunci când se juca în Liga 1. Reprezentăm ceva în fotbalul românesc. Vrem să demonstrăm că merităm să fim în prima ligă. Interesul faţă de acest meci, cel puţin la nivel de galerii, o să fie mare”.

Tags: