Fanatik Show

Rapid dă în judecată FRF! “Cineva trebuie să plătească”

Anunţ-şoc la Fanatik Show. Patronul Rapidului, Nicolae Cristescu, a dezvăluit că va ataca în instanţă Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În acest caz, echipa Rapid riscă să...
06.08.2013 | 19:02
Rapid da in judecata FRF Cineva trebuie sa plateasca
ADVERTISEMENT

Anunţ-şoc la Fanatik Show. Patronul Rapidului, Nicolae Cristescu, a dezvăluit că va ataca în instanţă Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În acest caz, echipa Rapid riscă să fie dezafiliată, exact cum a păţit şi Universitatea Craiova!

“Eu nu îl atac pe Mircea Sandu. Timpul le va rezolva pe toate şi va demonstra cine a încălcat legea. Din cîte ştiu eu, Craiova a cîştigat toate procele cu FRF şi urmează să plătească cei care au făcut abuzuri. Nu ştiu dacă cineva îşi mai permite să facă acelaşi abuz şi în cazul Rapidului. Mîine mă întîlnesc cu avocaţii şi atacăm în instanţă Comitetul Executiv al FRF. Cerem multe milioane de euro despăgubiri”, a anunţat Cristescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri s-a făcut foc şi pară pe FRF, mai ales că la Rapid au ajuns în această vară jucători pe contracte mari, care refuză deminuarea salariilor. “Am discutat chiar astăzi cu fotbaliştii şi nu vor salarii diminuate. Au zic să joacă şi în Liga a 5-a pe banii care îi au acum. Cei de la FRF să plătească fotbaliştii, eu nu mai am bani”, a mai spus Cristescu.

Rapid a depus astăzi adresă către FRF pentru a se înscrie în Liga a 2-a. Dacă echipa nu va fi înscrisă în campionat, Cristescu a anunţat că se retrage: “De trei luni am îmbătrînit cu 20 de ani. Nu îmi distrug sănătatea, am avut şi un preinfarct”.

ADVERTISEMENT

Cristescu a mai anunţat că, din solidaritate, fanii marilor rivale de la Steaua şi de la Dinamo, se vor alătura rapidiştilor şi vor face împreună greva foamei în faţă la Casa Fotbalului!