Sport

Rapid l-a prezentat oficial pe Christopher Braun, transferul anunțat de Fanatik. Update Exclusiv

Rapid a dat o nouă lovitură în mercato. Christopher Braun, fostul fundaș dreapta al lui CFR Cluj, prezentat oficial în Giulești.
09.06.2023 | 09:22
Rapid la prezentat oficial pe Christopher Braun transferul anuntat de Fanatik Update Exclusiv
Christopher Braun e evaluat la 800.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT
09-06-2023
06:27

Christopher Braun, prezentat oficial la Rapid

Noul fundaș dreapta al lui Adrian Mutu a fost prezentat pe site-ul oficial al clubului, unde s-a trecut în revistă CV-ul jucătorului. Jucătorul german în vârstă de 31 de ani evaluat la 800.000 de euro conform Transfermarkt a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Braun nu a oferit încă declarații fiind în vacanță în Germania după un sezon cu 44 de meciuri în tricoul lui CFR Cluj și un gol înscris chiar împotriva Rapidului. Jucătorul va fi prezent pe 14 iunie la reunirea lotului. 

Rapid continuă mutările spectaculoase în fereastra de mercato din vară. După ce i-a transferat pe Omar El Sawy și pe Răzvan Oaidă, clubul giuleștean îl va semna în cursul zilei de marți și pe Christopher Braun de la CFR Cluj. Din informațiile FANATIK, Neluțu Varga, patronul ardelenilor, și-a dat acordul pentru materializarea transferului.

Rapid o nouă lovitură în mercato: Braun semnează azi cu giuleștenii

Rapid a început conturarea lotului pentru sezonul viitor în care principalul obiectiv devine câștigarea titlului. Horia Ivanovici a dezvăluit, în premieră, la FANATIK SUPERLIGA ofertele oficiale ale rapidiștilor pentru Braun și Yuri de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Rapid s-a înțeles cu Christopher Braun, iar fundașul german urmează să semneze contractul în cursul zilei de marți. Fundașul lateral va avea la Rapid un salariu lunar de 12.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult față de salariul pe care îl încasa la CFR Cluj.

Christopher Braun va semna un contract valabil pe doi ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Braun a ajuns liber de contract în vara trecută la CFR Cluj. În stagiunea recent încheiată, fotbalistul german a adunat 44 de partide la CFR Cluj, reușind să înscrie un gol și să ofere 2 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Rapid negociază intens și pentru transferul lui Yuri

Christopher Braun nu este singurul fotbalist pe care Rapid dorește să-l transfere de la CFR Cluj. Din informațiile FANATIK, Yuri, fundașul brazilian al ardelenilor, este dorit cu insistență de Adrian Mutu în lotul giuleștenilor.

Rămâne de văzut dacă brazilianul va ajunge la un numitor comun cu șefii celor de la Rapid care sunt dispuși să-i ofere fundașului central un salariu de 12.000 de euro pe lună. Este exact salariul pe care Yuri îl câștigă lunar la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Totuși, Adrian Mutu îl vrea cu orice preț pe Yuri Matias la Rapid. Din informațiile FANATIK, „Briliantul” s-a oferit să discute cu Dan Șucu și Victor Angelescu pentru a ridica suma la 15.000 de euro pe lună. Yuri Matias este decis să accepte dacă va încasa 15.000 de euro lunar la Rapid.

Rapid, ofertă de 550.000 de euro la pachet pentru Braun și Yuri

Rapid este una dintre cele mai active echipe din România în această perioadă de mercato. Conducerea clubului giuleștean le-a promis fanilor că va aduce întăriri pentru ca în sezonul următor, clubul „alb-vișiniu” să se bată la titlu.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit într-una dintre edițiile emisiunii FANATIK SUPERLIGA că Rapid le-a făcut o ofertă oficială celor de la CFR Cluj pentru Braun și Yuri. “Rapidul a făcut ofertă de 550.000 de euro la pachet pentru Yuri Matias şi Braun. Neluţu Varga mi-a spus dimineaţă că este de acord să îi cedeze pe cei doi la Rapid, doar că doreşte 750.000 de euro. 

«Dacă îmi dau 750.000 de euro, batem palma! Yuri şi Braun, dacă vor, pot să joace la Rapid», au fost cuvintele lui Neluţu Varga. Este o ofertă oficială a Rapidului de 550.000 de euro. Neluţu Varga spune că pentru 750.000 de euro cei doi pot să îmbrace tricoul Rapidului.

Încă o informaţie, Rapid îl vrea şi pe Boateng, doar că preţul cerut de Neluţu Varga este de 2 milioane de euro. Acest preţ i-a descurajat şi s-au retras din cursă, din ce am aflat. Dar cred că sunt şanse mari ca Yuri şi Braun să joace la Rapid”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT