Fotbal intern

Surpriză uriașă! Rapidul ar putea juca împotriva lui Dănuț Lupu în barajul pentru promovare

06.06.2018 | 13:38
Surpriza uriasa Rapidul ar putea juca impotriva lui Danut Lupu in barajul pentru promovare

Dănuț Lupu, fosta legendă a Rapidului, ar putea fi adversarul Academiei Rapid în meciurile pentru promovarea în Liga a 3-a. Fotbalistul care a făcut parte din lotul Rapidului în 1999, când giuleștenii au câștigat al doilea titlu din istorie, a jucat de câteva ori în echipa celor de la AS Singureni, formație care evoluează în Liga a 4-a din Giurgiu.

Ajuns la 51 de ani, Dănuț Lupu a și stat pe banca formației din Giurgiu ca antrenor, și ar putea fi adversarul Academiei Rapid în duelurile din 16 și 23 iunie, care stabilesc formația calificată în Liga 3. Până atunci însă, formația lui Lupu trebuie să ajungă la meciul cu Rapid. Marți, Singureniul a câştigat cu 3-1 meciul cu Energia Remuş şi acum aşteaptă jocul dintre Argeşul Mihăileşti şi CSM Dunărea Giurgiu, joi, de la 17:30, tot pe stadionul din Bolintin Deal. Învingătoarele vor juca între ele duminică, de la ora 11:00, iar echipa care bate va întâlni Academia Rapid.

Reacția lui Pancu când a auzit că Rapid ar putea juca împotriva lui Dănuț Lupu

O altă legendă a Rapidului, care acum joacă pentru Academie, Daniel Pancu, s-a arătat încântat de perspectiva să îl întâlnească pe Lupu: “Da, ştiu de Dănuţ. A fost un jucător enorm, extraordinar. Ar fi superb să jucăm împotriva lui. Ştiu că ne-a contestat la un moment dat, dar apoi şi-a revenit. Consider că atunci când a văzut câţi spectatori atrage această echipă a noastră nu avea voie să spună că nu e Rapid. Din respect pentru acei spectatori, mulţi, mulţi. Atât. În rest, ce părere are despre jucătorii de acolo, despre organizare, asta e altă treabă, a spus Pancu la o televiziune.

La începutul acestui sezon, Dănuț Lupu nu s-a ferit de menajamente când i-a criticat pe Daniel Niculae și Daniel Pancu. Lupu era de partea proiectului AFC Rapid și susținea că cei doi fotbaliști au ales Academia pentru bani.