Sport

Rapid – Delta Tulcea, scor 5-0, în Liga a 3-a. Doar marcatori diferiți pentru giuleșteni

08.09.2018 | 22:00
Rapid  Delta Tulcea scor 50 in Liga a 3a Doar marcatori diferiti pentru giulesteni

FC Rapid a câștigat cu 5-0 partida jucată pe teren propriu cu Delta Tulcea, contând pentru etapa a 3-a din Liga a 3-a, seria II. Giuleștenii au avut cinci marcatori diferiți în acest meci.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Vlada (4), Cârstocea (31), Matulevicius (50), Jurj (86 pen) și Goge (90+3).

Rapid – Delta Tulcea, scor 5-0, în Liga a 3-a

Pe banca de rezerve a Rapidului s-a aflat și nou-venitul Andrei Drăghia, transferat în această săptămână cu scopul de a-i face concurență lui Ștefan Ciuculescu, devenit tot mai nesigur în intervenții după plecarea lui Vlad Ignat.

După trei etape, Rapid are șapte puncte, încurcându-se neașteptat în runda precedentă cu Popești-Leordeni. Delta Tulcea era cea mai slabă echipă din serie, astfel că victoria la scor a giuleștenilor a fost pe undeva așteptată.  Etapa viitoare, Rapid joacă în deplasare cu FCSB II, formație care a bifat un egal și o înfrângere în primele două etape.

ECHIPELE DE START:

Rapid (4-4-2): Ciuculescu – Voicu, Al. Iacob, Maftei, Demici – Iulian, Grigore ,Cârstocea, Jorza – Matulevicius, Vlada
Antrenor: Constantin Schumacher
Rezerve: Drăghia, Neacșu, Burlacu, Jurj, Dovleac, Lădaru, Goge

Delta Tulcea (4-3-3): Strechie – Mihalcea, Nițor, Chire, Jecu – Petcu, Itoafa, Buțu – Mașca, Tomescu, Ciurea
Antrenor: Damian Băncilă
Rezerve: Sciganov, Stoica, Mantu, Mihai, Dumitru, Frățilă, Cudalbu

Daniel Niculae îi avertizează pe giuleșteni

“Într-adevăr, nici Rapidul nu a avut un debut extraordinar, dar lumea nu trebuie să se aștepte la scoruri cum au fost în liga a 4-a. E cu totul și cu totul diferit, sunt echipe care aleargă, care se antrenează. Toate formațiile atunci când aud că joacă împotriva Rapidului evoluează cu totul și cu totul cu o altă motivație” a declarat Daniel Niculae, cel care a pus serios umărul la promovarea giuleștenilor în Liga a 3-a, dar a decis să părăsească formația antrenată de Constantin Schumacher.

Niculae nu s-a înțeles asupra anumitor aspecte cu Daniel Pancu, celălalt om care a contribuit la promovare, declarând ulterior că nu va mai păstra legătura cu jucătorul trecut și pe la Beșiktaș.

Victor Angelescu este omul care a preluat frâiele clubului din Giulești. Omul de afaceri care are numai 34 de ani deține 40 la sută din acțiuni și a promis la prima lui conferință de presă că va aduce echipa înapoi în Liga 1. Implicarea acestuia nu se oprește aici. Angelescu își dorește ca Rapid să reintre în lupta europeană.  Finanțatorul recunoaște că nu s-a arătat inițial prea încântat de proiect, dar atmosfera de la derby-ul cu CSA Steaua l-a convins să bage bani în Rapid.