Sport

Rapid, din nou în Liga 1! Imagini incredibile din vestiarul vișiniilor. Mihai Iosif, sufletul petrecerii. Video

17.05.2021 | 23:32
Rapid din nou in Liga 1 Imagini incredibile din vestiarul visiniilor Mihai Iosif sufletul petrecerii Video
Rapid, din nou in Liga 1! Imagini incredibile din vestiarul visiniilor. Mihai Iosif, sufletul petrecerii. Video
ADVERTISEMENT

Imagini de senzație din vestiarul Rapidului după ce alb-vișinii au promovat în Liga 1, iar Mihai Iosif a fost sufletul petrecerii.

Antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, e în al nouălea cer după promovarea echipei sale în Casa Pariurilor Liga 1. Timișorenii i-au ajutat pe frații lor rapidiști și i-au încurcat pe cei de la CS Mioveni, scor 2-2, pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Deși meciul s-a disputat oficial cu porțile închise, lângă terenul de joc și-au făcut apariția aproximativ 1000 de suporteri rapidiști, în timp ce în tribune au asistat câteva sute de oameni, chiar dacă nu era permis.

Fiesta în vestiarul Rapidului după promovarea în Liga 1

Rapidiștii s-au dezlănțuit la vestiare, în ciuda înfrângerii cu 3-1 în fața celor de la U Craiova 1948 și s-au bucurat alături de artizanul acestei promovări, antrenorul Mihai Iosif, care s-a comportat ca un veritabil șef de galerie.

ADVERTISEMENT

Nici suporterii nu i-au uitat pe timișoreni, care i-au ajutat să promoveze matematic, iar fanii au scandat minute în șir numele echipei cu care sunt înfrățiți de mulți ani, mai ales că Dan Alexa este antrenorul bănățenilor.

Și Mihai Iosif a ținut să îi mulțumească în mod special lui Dan Alexa, care s-a declarat suporter al Rapidului: „Cu Dan Alexa am promovat, îl felicit pentru că și-a făcut treaba și Dumnezeu a făcut dreptate, mi-a dat șansa să ajung cu Rapid în Liga 1”, a spus fericit fostul jucător al Rapidului, care s-a întors în Liga 1 după șase ani.

ADVERTISEMENT

Nicolae Cristescu, fostul patron al Rapidului, și-a făcut apariția la meci: „E cea mai frumoasă echipă din România!”

Nicolae Cristescu, fostul finanțator al alb-vișiniilor a venit la meciul de la Buftea pentru a vedea cu ochii lui cum Rapidul revine acolo unde îi e locul, așa cum îi place să spună mereu: „Nu aveam niciun dubiu că Rapid va promova în prima ligă. E o echipă care a făcut performanţe notabile şi mă bucur din tot sufletul. Lume multă a fost mereu la Rapid, ăsta e spiritul Rapidului, galeria, indiferent de ligă. E cea mai frumoasă din România”, a spus omul de afaceri.

Cristescu și-a adus aminte de modul în care a fost retrogradat Rapidul și de Valeriu Moraru, care a dus echipa în faliment, în Liga a patra, de unde giuleștenii au renăscut în urmă cu șase ani: „Emoţionant a fost şi când m-a retrogradat abuziv, cu datorii uriaşe. M-am chinuit mult, am adus-o în prima ligă, i-am predat-o lui Moraru, a dus-o în Liga 4 şi încet, încet am revenit în prima ligă. O să vedeţi derby-urile cu FCSB, Steaua, cum se numeşte”, a spus entuziasmat rapidistul.

ADVERTISEMENT

Actualul selecționer, Mirel Rădoi și Răzvan Lucescu, fostul jucător și antrenor al Rapidului și al naționalei României, au urmărit meciul de la Buftea și au discutat minute în șir în tribuna oficială a stadionului. La partidă a fost prezent și Mircea Lucescu, unul dintre cei mai importanți susținători ai giuleștenilor, dar și Dinu Gheorghe.

Mirel Radoi si Razvan Lucescu la meciul Rapidului cu FC U Craiova 1948 de la Buftea
Mirel Radoi si Razvan Lucescu la meciul Rapidului cu FC U Craiova 1948 de la Buftea

Răzvan Lucescu a scandat și a fluturat un steag al Rapidului, alături de președintele clubului, Daniel Niculae, cu care a sărbătorit promovarea scandând: „Ole, ole, ole, ola/ A intrat Rapidu-n A!”.

Daniel Niculae, alaturi de Razvan Lucescu in mijlocul suporterilor rapidisti ajunsi in tribunele stadionului
Daniel Niculae, alaturi de Razvan Lucescu in mijlocul suporterilor rapidisti ajunsi in tribunele stadionului

Jucătorii Rapidului au sărbătorit și pe teren alături de ultrașii din galerie

Jucătorii Rapidului au declanșat nebunia imediat după ultimul fluier al partidei, când cei peste 1000 de fani, alături de alte câteva sute de suporteri din tribune, au cântat minute bune alături de jucătorii Rapidului, care nu i-au uitat nici pe rivali.

Pentru suporterii giuleștenilor nu este primul meci la care asistă din tribune. Pe 24 aprilie, meciul dintre Rapid și Mioveni a fost primul meci după pandemie la care au participat spectatori, deși accesul publicului era interzis, ceea ce a stârnit ample discuții.

Sute de suporteri au încălcat atunci legea și au intrat pe stadion, iar Jandarmeria Română a dat mai multe amenzi. Și atunci, la fel ca acum, nu au existat niciun fel de distanțare socială, iar mulți dintrei cei prezenți nu au purtat masca corect, deși aveau zeci de oameni în jurul lor.

ADVERTISEMENT