Fotbal intern

Rapid, în pole position pentru baraj! Giuleștenii joacă duminică “finala” pentru promovare împotriva Stelei

30.05.2018 | 23:15
Rapid in pole position pentru baraj Giulestenii joaca duminica finala pentru promovare impotriva Stelei

Update. Academia Rapid nu s-a împiedicat de Dinamo, aşa cum a făcut-o CSA Steaua în primul meci din play-off. Rapid a învins lejer, cu 4-0, goluri Vlada dublă, Goge şi Pancu din penalty şi aşteaptă ultimul meci, derbyul cu CSA din postura favoritei la barajul pentru Divizia C, pentru că are 9 puncte, faţă de 6 ale rivalilor din Ghencea. Aceştia nu mai pot promova decât dacă vor câştiga derby-ul.


Update.  În Giuleşti sunt aproximativ 1500 de fani. VIDEO

Echipele de start:

Rapid:
Ignat – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Grigore, Duriță, Maftei, Goge – Niculae, Vlada
Antrenor: C. Schumacher

Dinamo: Mina – Ciobanu, Dumitrache, Vlad, Arsene – Bar, Manta, Lungu – Stan, Panait, Ivan
Antrenor: M. Dragnea


UPDATE, ora 20:24. CSA Steaua i-a învins pe cei de la Unirea Tricolor cu scorul de 6-0 şi mai păstrează o şansă în lupta la promovare. Golurile elevilor lui Ion Ion au fost marcate de Pătrănoiu (4), Bâtfoi (15, 68), Răsdan (44, 77) şi Predescu (71). În acest moment, CSA egalează Rapid cu 6 puncte în fruntea clasamentului, dar giuleştenii au un meci mai puţin disputat, împotriva celor de la Dinamo. Meciul se dispută de la ora 21:00. 

Steaua:
Iancu – Zeciu, Pădureț, Sitaru, Radu – Olaru, Vîlcea, Răsdan – Pătrănoiu, Camara, Bâtfoi
Antrenor: I. Ion

AS Tricolor:
Oprea – Nibu, Stanciu, Voicu, Rânduroi – Ciortea, Mantea, Licsandru – Nicolescu, . I. Pristolian, Gheorghe
Antrenor: M. Pâcleșan


UPDATE, ora 18:14. CSA Steaua joacă de la ora 18:30 împotriva Unirii Tricolor. Fanii Stelei şi-au anunţat prezenţa pe Giuleşti pentru această confruntare:


Rapid-Dinamo LIVE STREAM play-off Liga 4. Mieruri seară are loc în Giuleşti a doua etapă a play-off-ului de promovare în Liga a 3-a. CSA Steaua joacă de la ora 18:30 împotriva Unirii Tricolor, în timp ce confruntarea Rapid-Dinamo se dispută de la ora 21:00.

Rapid-Dinamo LIVE STREAM play-off Liga 4. Ambele meciuri se joacă pe stadionul Rapidului. În prima etapă, Dinamo a încurcat echipa CSA Steaua, care are şanse mici de a obţine locul de promovare, fiind la 3 puncte de Rapid. VEZI AICI VIDEO!

Rapid-Dinamo LIVE STREAM play-off Liga 4. CSA, condamnată să învingă în ambele meciuri 

Rapid-Dinamo LIVE STREAM play-off Liga 4. CSA Steaua trebuie să câştige neapărat meciul de azi pentru a spera la promovare. Dacă CSA Steaua şi Rapid se impun, vor juca în ultima etapă pentru promovare. La egalitate de puncte, promovează echipa care câştigă meciul de play-off, iar pentru a se ajunge în această situaţie, CSA Steaua trebuie să îi bată pe “giuleşteni”.

CLASAMENTUL DIN PLAY-OFF
1. Academia Rapid 6 puncte, 1 meci
2. CSA Steaua 3 puncte, 1 meci
3. FC Dinamo 1 punct, 1 meci
4. AS Tricolor 1 punct, 1 meci