Sport

Dinamo, privată de un penalty în startul reprizei a doua a meciului cu Rapid. Cum s-a păcălit Sebastian Colțescu. Video

Condusă cu 1-3 la pauza derby-ului cu Rapid, Dinamo a început ca din tun repriza a doua. Roș-albii puteau primi un penalty, dar Sebastian Colțescu s-a lăsat păcălit.
13.03.2022 | 21:55
Dinamo privata de un penalty in startul reprizei a doua a meciului cu Rapid Cum sa pacalit Sebastian Coltescu Video
Jonathan Emanuel Rodrigues si Claudiu Belu Iordache in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Dinamo Bucuresti, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, duminica 13 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fără victorie de 14 ani în derby-ul cu Dinamo, Rapid i-a demolat pe roș-albi în prima repriză a meciului de la Mioveni. La pauză, tabela arăta 3-1 pentru giuleșteni, dar noua echipă a lui Dușan Uhrin a ieșit cu alt spirit de la vestiare și putea să primească un penalty.

Sebastian Colțescu putea acorda penalty pentru Dinamo în derby-ul cu Rapid

În minutul 50 al derby-ului Rapid – Dinamo, Gabi Torje l-a lansat excelent în adâncime pe Vlad Morar, dar mingea expediată de „piticul” roș-albilor a fost interceptată de Horațiu Moldovan, care a degajat-o în aut.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Casa Pariurilor Liga 1, fotbalistul rapidist a jucat balonul cu piciorul în propria suprafață de pedeapsă, dar nu înainte de a îi agăța piciorul fostului atacant de la Gaz Metan Mediaș. – VIDEO cu duelul dintre Moldovan și Morar

Din păcate pentru dinamoviști, Sebastian Colțescu nu a considerat neregulamentară intervenția lui Horațiu Moldovan și a acordat doar aruncare de la margine în favoarea oaspeților.

ADVERTISEMENT

Vlad Morar, primul gol pentru Dinamo

Vlad Morar a avut o prestație solidă în derby-ul de la Mioveni. Atacantul a reușit să marcheze golul lui Dinamo din prima repriză, chiar în poarta fostei sale echipe, pentru care a jucat în 2016. Reușita fotbalistului născut la Crișeni a fost prima în tricoul roș-alb.

Înainte de Rapid – Dinamo, FANATIK a aflat în exclusivitate cum a ajuns Morar în Ștefan cel Mare, care în acest sezon a jucat și pentru Gaz Metan Mediaș. Site-ul nostru a stat de vorbă cu tatăl fotbalistului, Călin Morar, care este primar în comuna Crișeni, din județul Sălaj.

ADVERTISEMENT

„Au fost discuţii cu U Cluj, Rapid Bucureşti, duse până la oamenii importanţi din conducere, cu Dinamo şi discuţii ample cu Hagi, cu Farul Constanţa. Am ajuns la Dinamo pentru că aşa a vrut Dumnezeu.

Ca să ştie fanii Rapidului, că îmi strigau la meciul direct de ce nu a venit Morar la ei. Pentru că nu i-a făcut o ofertă niciodată Rapid Bucureşti. Ca să încheiem o dată pentru totdeauna povestea.

ADVERTISEMENT

Oriunde va merge Vlad Morar, aşa mi-am crescut copilul, îşi face datoria. Va pleca ultimul de acolo”, a declarat pentru site-ul nostru, printre altele, Morar senior.

ADVERTISEMENT