Fotbal intern

Rapid eliminată rușinos din Cupă de Progresul Spartac. Au salarii de 1000 de lei la liga a treia

20.10.2020 | 18:48
Rapid eliminata rusinos din Cupa de Progresul Spartac Au salarii de 1000 de lei la liga a treia
Rapid eliminata rusinos din Cupa de Progresul Spartac. Au salarii de 1000 de lei la liga a treia!
ADVERTISEMENT

Deși Rapid își dorea la începutul sezonului promarea în Liga 1, se pare că giuleștenii sunt departe de acest obiectiv, mai ales după ce au fost eliminați din turul patru al Cupei României de Progresul Spartac, echipă din Liga a treia cu salarii de 1000 de lei/lună.

Progresul Spartac a reușit marea supriză în Cupa României, după ce a câștigat cu 3-2 meciul cu Rapid, deși în campionat a fost spulberată de CSA Steaua și nu are ca obiectiv real promovarea în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Rapidului ar trebui să fie și mai rușinați de această eliminare, după ce în sezonul trecut au avut un buget de 2 milioane de euro, în timp ce jucătorii lui Progresul Spartac au o medie salarială de 1000 RON/lună.

Rapid eliminată în prelungiri după 2-2 în timpul regulamentar, iar Progresul Spartac obține cea mai importantă victorie din istorie

Micuța echipă din Liga a treia  a reușit cea mai importantă victorie din scurta istorie a clubului înfințat abia în 2014, în timp ce Rapid este o echipă cu o istorie de aproape 100 de ani.

ADVERTISEMENT

Andrei Irimia, antrenorul celor de la Spartac a vorbit după meci despre situația incredibilă de la echipa sa: ,,Media salarială e undeva la 1.000 de lei lunar. Prime pentru astăzi? Sincer, cred că vin niște bani de la Federație și vor merge toți la băieți. Așa este normal.

Antrenorul lui Progresul Spartac a declarat că nu își dorește un anumit adversar în turul următor și este doar fericit că a reuțit să câștige acest meci: ,,Nu contează cu cine vom juca mai departe, nu dorim un adversar anume”, a mai spus Andrei Irimia la finalul meciului câștigat cu Rapid, scor 3-2, după prelungiri.

ADVERTISEMENT

Progresul Spartac a eliminat Rapidul din Cupa României, dar a fost spulberată de CSA Steaua în campionat, scor 4-1

4️⃣-1️⃣ Final______⚽⚽ Chipirliu 11', 70'⚽ Pacionel 43'⚽️ Enceanu 90' 🔴 Mihai Ion 87'.👉 as47.ro/etapa-3-steaua-progresul-1944-spartac/#aicieSteaua #spiritdeluptă

Geplaatst door AS47 op Zaterdag 26 september 2020

 

Progresul încearcă promovarea în Liga a doua, dar acest lucru va fi foarte dificil, deoarece bucureștenii se află în serie cu CSA Steaua București, care este marea favorită la promovare, deși militarii au fost eliminați din Cupa României.

În meciul direct, Spartac a pierdut cu militarii, în etapa a treia din Liga a treia, scor 4-1, la meci asistând și fosta mare glorie a Stelei, Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

🔝 Steaua câștigă cu 4-1 și este singura echipă din campionat cu maximum de puncte după 3 etape disputate⚽ Chipirliu…

Geplaatst door AS47 op Zaterdag 26 september 2020

 

Progresul e abia pe locul 3 în clasament, la cinci puncte de liderul CSA Steaua București (15 puncte), care are și un meci mai puțin disputat cu FC Voluntari II și la două puncte de FCSB II, după șapte meciuri disputate.

 

 

 

ADVERTISEMENT