Sport

Rapid – Esbjerg 34-32 în grupele EHF Champions League! Giuleștencele câștigă după un final încins și urcă pe locul 2. Video

Rapid a învins Esbjerg pe teren propriu, scor 34-32, în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, după un meci cu o evoluție halucinantă a scorului.
09.10.2022 | 16:21
Rapid  Esbjerg 3432 in grupele EHF Champions League Giulestencele castiga dupa un final incins si urca pe locul 2 Video
Rapid - Esbjerg Live stream ora 15:00 în etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Încă un examen greu pentru campioane. Foto: Rapid Facebook
ADVERTISEMENT
09-10-2022
12:14

Rapid - Esbjerg 34-32

VEZI CELE MAI TARI FAZE VIDEO AICI

Min. 60: 34-32 la final. Rapid câștigă cu multe emoții, dar după un final pe care au știut să-l abordeze și urcă pe locul 2 în clasamentul grupei.

gb

Min. 50: 28-27. Giuleștencele au slăbit ritmul și le-au permis adversarelor să se apropie la un singur gol.

Min. 40: 24-19. Startul reprizei este unul echilibrat, dar Rapid menține avantajul de 5 goluri.

Min. 30: 19-14 la pauză. Final perfect de repriză pentru Rapid.

Min. 27: 15-13. Rapid rămâne în avantaj. 

Min. 20: 10-8. Danezele au mai echilibrat jocul. Lorena Ostase reuşeşte un gol superb şi obţine o eliminare de două minute.

Min. 16: 9-6. În continuare, Rapid este la cârma jocului. Sorina Grozav, zi excelentă până acum. 

Min. 13, 7-5.  Rapidul începe excelent meciul! Foarte bună prestaţia pe fază ofensivă!

Start de meci la Mioveni într-o atmosferă superbă!

Meciul Rapid – Esbjerg are loc sâmbătă, 9 octombrie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. După primele trei etape Rapid şi Metz au cîte 5 puncte şi se află pe primele două locuri. Danezele ocupă locul 4, cu 4 puncte, ele pierzând acasă, în prima rundă, cu 29-31 în faţa puternicei echipe Gyor din Ungaria.

Unde se joacă meciul Rapid – Esbjerg

Întâlnirea Rapid – Esbjerg se dispută duminică, 9 octombrie, de la ora 15:00, dar nu ‘în Sala Polivalentă Cristian Gaţu, aşa cum ar fi fost normal şi ar fi adus câteva mii de spectatori în tribune. Partida va avea loc în mult mai modesta Sala Sporturilor din oraşul Mioveni, în judeţul Argeş. Motivul acestui exod este faptul că în Sala Polivalentă din Bucureşti are loc un concurs de gimnastică ritmică.

ADVERTISEMENT

Chiar şi aşa oficialii Rapidului speră ca fanii să facă efortul de a veni în număr mare la Mioveni, pentru a susţine echipa, mai ales că va fi un joc foarte dificil, în compania unui adversar care face parte din categoria echipelor ce pot emite justificate pretenţii la un loc în Final Four. Deci, un adversar de talia lui Metz, cu care Rapid a terminat acasă la egalitate în etapa a 2-a.

Cine transmite la TV partida Rapid – Esbjerg din etapa a 4-a a grupei B a Ligii Campionilor la handbal feminin

Partida Rapid – Esbjerg se joacă duminică, 9 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor din oraşul argeşean Mioveni, în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Iată că echipa de handbal feminin a Rapidului este nevoită să joace la Mioveni acest meci extrem de important din grupa de Liga Campionilor. La Mioveni au susţinut şi componenţii echipei de fotbal două partide, această localitate figurând, pe vremea, când modernul stadion din Giuleşti nu fusese încă dat în folosinţă, drept unul dintre cele două stadioane pentru partidele de acasă, alături de Arena Naţională.

Cine este Team Esbjerg, adversara Rapidului în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin

Team Esbjerg, adversara Rapidului în etapa a 4-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, este vicecampioana din ultima ediţie în Danemarca. Clubul fondat în 1991, are în palmares trei  titluri, în 2016, 2019 şi 2020 şi două Cupe. A jucat şi a pierdut două finale de Cupa EHF iar în Liga Campionilor a ajuns în  Final Four la ultima ediţie.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Jesper Jansen are la dispoziţie un lot care reprezintă un foarte puternic mixt între jucătoare daneze şi norvegiene. Marea lovitură dată în vară de Esbjerg a fost aducerea legendarei Nora Mork, norvegianca, faţă de perioada CSM Bucureşti, când a stat 95 la sută din perioada contractului accidentată, având evoluţii foarte bune. Două jucătoare sunt însărcinate şi s-au oprit din activitate: portarul german Dinah Eckerle şi extrema stângă norvegiană Sanna Solberg.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Esbjerg

Deşi Rapid a avut evoluţii bune până acum şi este neînvinsă pentru casele de pariuri Esbjerg este echipa net superioară, la o cotă de 1,45 pentru victorie. 3,80 au primit giuleştencele pentru a răstrna acest calcule, iar egalul este cotat la 10:00. Total goluri peste 52,5 are cota de 1,85.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată, de altfel pentru Rapid aceasta fiind prima prezenţă în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Deşi adversarele sunt deosebit de puternice elevele antrenorului Carlos Viver spun că nu se tem de Esbjerg şi de vreme ce au fost la un pas să învingă pe Metz danezele nu sunt cu mult peste franţuzoaice.

ADVERTISEMENT