Se mai vinde brandul Rapid? Nu s-a prezentat nimeni la a treia licitaţie!

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
15/12/2017, 14:44
Se mai vinde brandul Rapid? Nu s-a prezentat nimeni la a treia licitaţie!

Probleme mari pentru preluarea brandului Rapidului. Nici la cea de-a treia licitaţie organizată de Lichidatorul judiciar al societăţii FC Rapid Bucureşti, Sierra Quadrant, nu s-a prezentat nimeni, astfel că va fi organizată una nouă, pe 12 ianuarie 2018. La cea de-a patra tentativă de vânzare se va porni de la 1,7 milioane de euro plus TVA. 

Pe 12 ianuarie 2018 va avea loc o nouă licitaţie, iar dacă nu se va prezenta cineva nici la aceasta, atunci va trebui convocată o nouă Adunare Generală în care să se stabilească următorul preţ de pornire. După evaluarea realizată în toamnă, care a stabilit un preţ de 406.000 euro, Academia Rapid anunţase că speră să iasă câştigătoare, motiv pentru care a achiziţionat şi caietul de sarcini. 

Preţul de pornire a fost 3.4 milioane de euro

După ce nu s-au prezentat la a doua licitaţie AFC Rapid a dat următorul comunicat. “Nu vedem rostul de a participa la vânzarea unor bunuri care au o situaţie juridică incertă, bunuri care noi considerăm că ne aparţin. Şi aici ne referim la patru dintre cele cinci mărci OSIM. Noi aşteptăm decizia instanţei de judecată.

De asemenea, acele trofee scoase la vânzare, o parte dintre ele au ajuns în posesia lichidatorilor SC FC Rapid SA într-un mod dubios. Şi aici instanţele de judecată îşi vor spune cuvântul!“, se arată într-un comunicat al AFC Rapid.

 

 

 

 

 

Închide ×