Sport

Rapid – Farul Constanța 1-1, în etapa 2 din play-off SuperLiga. Hagi păstrează invincibilitatea contra Rapidului. Cum arată clasamentul

Rapid - Farul Constanța, partidă din etapa 2 din play-off-ul SuperLigii, s-a încheiat la egalitate, 1-1, iar trupa lui Hagi își păstrează invincibilitatea contra giuleștenilor.
01.04.2023 | 23:45
Rapid  Farul Constanta 11 in etapa 2 din playoff SuperLiga Hagi pastreaza invincibilitatea contra Rapidului Cum arata clasamentul
Rapid - Farul Constanța LIVE stream ora 21:45 în etapa 2 din play-off SuperLiga. Finul Mutu vrea prima victorie împotriva nașului Hagi. Grameni va fi înlocuitorul lui Tudor Băluţă la mijlocul Farului. Foto: Farul Facebook
ADVERTISEMENT
01-04-2023
20:49

Cum arată clasamentul după Rapid - Farul 1-1

Rapid a condus cu 1-0, însă Nedelcu a stabilit scorul final cu o super-execuție din afara careului. Rapid rămâne fără victorie contra trupei lui Gheorghe Hagi și o egalează la puncte pe Universitatea Craiova. Farul a acumulat 36 de puncte și s-a desprins la trei lungimi de CFR Cluj, însă campioana joacă mâine, în deplasare, cu oltenii, meciul din runda secundă a play-off-ului.

clasament

01-04-2023
17:37

Rapid - Farul 1-1 (Bamgboye 55 / Nedelcu 76)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+3: Final de meci.

Min.84: Ies Grameni și Marins, intră Casap și Grobry. 

Min.83: Kiki trece de un adversar, îi pasează lui Sali, acesta șutează către colțul lung, iar Moldovan își salvează echipa.

Min.77: Enes Sali intră în locul lui Louis Munteanu.

Min.76: GOOOL Farul. Alibec este deschis în bandă, pasează la Nedelcu, acesta preia, iar apoi șutează imparabil la colțul lung.

Min.73: Papeau intră în locul lui Kait.

Min.71: Grameni centrează din banda stângă, Kiki reia cu capul, dar mingea nu nimerește spațiul porții.

Min.68: Centrare în fața porții, Dugandzic reia din prima, către colțul scurt, dar pe lângă poartă.

Min.65: Emmers șutează de la marginea careului, dar pe centrul porții, iar Aioani reține.

Min.55: GOOOL Rapid. Acțiune pe banda stângă a lui Onea, care centrează perfect, Dugandzic nu reușește să reia către poartă, dar mingea ajunge la Bamgboye, care finalizează.

Min.46: Startul reprizei secunde. Schimbări în ambele echipe. La Rapid, Bamgboye i-a luat locul lui Pănoiu, iar la oaspeți, Mazilu și Borza au fost înlocuiți de Mateus și Kiki.

Min.45+2: Final de primă repriză.

Min.32: Costache, accidentat, îi lasă locul lui Emmers.

Min.28: Alibec îl lansează pe Mazilu, acesta șutează din lateral dreapta, dar Moldovan prinde.

Min.20: O nouă bară pentru Farul, de această dată, laterală, trecută în contul lui Grameni.

Min.19: Triplă oportunitate a Farului. Mai întâi Moldovan scoate la șutul lui Alibec, apoi reluarea lui Artean este blocată și, în fine, un nou șut al lui Alibec lovește transversala.

Min.16: Sefer șutează de la distanță, prinde Aioani.

Min.11: Grameni șutează puternic, de la marginea careului, respinge Moldovan.

Min.7: Albu este deschis în banda stângă, scapă singur cu Aioani, șutează către colțul lung, dar portarul Farului respinge în corner.

Min.1: Start meci.

Echipele de start

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Albu, Kait, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Ignat, P. Iacob, Al. Ioniță II, Emmers, Luckassen, Bamgboye, Papeau. Antrenor: Adrian Mutu 

Farul: Aioani – Boli, Larie, Marins, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Ad. Mazilu. Rezerve: Buzbuchi – Kiki, N. Popescu, Baravykas, Grobry, Casap, Mateus, Sali, Vl. Morar. Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul Rapid – Farul Constanța are loc sâmbătă, 1 aprilie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei 2 din play-off-ul SuperLigii. Finul Adrian Mutu va încerca să obțină primul succes în fața nașului Gică Hagi, Rapid ocupă locul 5, cu 27 de puncte iar dobrogenii sunt lideri, cu 35 de puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Farul Constanța

Confruntarea Rapid – Farul Constanța se desfășoară sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 21:45, oră de Champions League sau de preliminarii EURO, pe stadionul Valentin Stănescu din cartierul Giulești din Capitală. Farul este liderul dar giuleștenii continuă să spere că vor putea ocupa locul 3, deținut de FCSB, distanța nefiind mare, de numai trei puncte.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei partida cu Farul se desfășura cu casa închisă. Fanii Rapidului promit că vor crea o atmosferă fantastică în tribune și vor încerca să pună presiune asupra unui adversar care i-a cam avut de clienți pe jucătorii lui Adrian Mutu. La mijloc este și orgoliul tehnicianului Rapidului, care dincolo de relația fin-naș nu l-a învins niciodată pe Gică Hagi, nici măcar în Cupa României.

Cine transmite la TV partida Rapid – Farul Constanța

Partida Rapid – Farul Constanța se joacă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 21:45, pe stadionul Valentin Stânescu din București, în etapa 2 din play-off-ul SuperLigii și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București sâmbătă 1 aprilie va fi o vreme capricioasă, mai degrabă potrivnică fotbalului, deși maxima zilei va urca până la 19 grade la orele amiezii. Va fi însă un cer mai mult acoperit, cu șanse mari de a plua destul de tare în reprize pe parcursul zilei, inclusiv la ora meciului, când vor mai rămâne în jur de 10 grade. Clujeanu Horaţiu Feşnic este arbitrul acestei partide.

Ce absențe sunt în întâlnirea Rapid – Farul Constanța

Nu s-a întâmplat de multe ori în acest sezon ca antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, să nu aibă nici o problemă de lot înaintea unui meci de campionat. Este cazul acum, când nu există nici un accidentat şi nici un suspendat. Rapid este una dintre echipele care nu a avut mulţi jucători plecaţi la loturile naţionale, prin urmare gradul de oboseală este redus.

ADVERTISEMENT

La polul opus se află echipa lui Gică Hagi, un adevărat rezervor de jucători pentru toate loturile naţionale. Şi care la acest meci va fi lipsită de unul dintre cei mai în formă mijlocaşi din campionat, Tudor Băluţă, accidentat în meciul cu Belarus. De asemeni alţi doi jucători din apărare, Sârbu şi Popescu, sunt şi ei out.  În plus foarte mulţi jucători pot acuza o stare de oboseală după meciurile jucate în cele două săptămâni.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Farul Constanța

Casele de pariuri nu au putut oferi o echipă favorită în această partidă nici măcar cu cinci sutimi. Ambele formații au cota de 2,75 la victorie, egalul fiind apreciat cu 3,20. Șansă dublă este, evident, identică, adică 1,45 iar golurile marcate de cele două echipe înseamnă 1,35 de fiecare.

ADVERTISEMENT

De la revenirea acum doi ani a Rapidului în SuperLiga guiuleștenii nu au reușit niciodată să bată Farul, deși ocazii ar fi fost, dar nici măcar în Cupă nu s-a putut. La București au fost trei partide, succesul din Cupă al Farului, cu 2-0 și două rezultate de egalitate, la 1-1 marcând Săpunaru pentru gazde și Alibec pentru marinari.

ADVERTISEMENT