Sport

Rapid și Farul Constanța, neînvinse și fără gol primit în Liga 1. Remiză albă, plină de ocazii pe Național Arena. Video

FANATIK.RO vă oferă detaliile despre meciul Rapid - Farul, care are loc vineri, 30 iulie, de la ora 21:30, în etapa a 3-a din Liga 1
30.07.2021 | 23:32
Rapid si Farul Constanta neinvinse si fara gol primit in Liga 1 Remiza alba plina de ocazii pe National Arena Video
ADVERTISEMENT
30-07-2021
18:32

Rapid - Farul 0-0

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 79 – O nouă ocazie la poarta lui Horațiu Moldovan! Adi Petre ratează golul din lovitură liberă!

Min. 67 – Rapid are din nou noroc! Jefte Betancor trage bine, dar mingea ocolește și de această dată poarta

Min. 45+1 – Ocazie mare și pentru Rapid! Tordai apără cu dificultate balonul expediat de Carnat!

Min. 42 – Farul, foarte aproape să deschidă scorul! Horațiu Moldovan îl blochează in extremis pe Jefte Betancor!

Min. 35 – Șansă mare de gol a oaspeților! Șutul-bombă a lui Josemi se duce pe lângă poarta giuleștenilor!

Min. 1 – A început meciul!

30-07-2021
17:25

Echipele de start la Rapid - Farul

Au apărut echipele de start pentru meciul dintre Rapid și Farul Constanța.

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, Dandea, J. Morais – Crepulja, Al. Albu, R. Ilie – N. Carnat, Ad. Bălan, Hlistei; Rezerve: Drăghia – Bnou Marzouk, Ignat, Goge, Despa, Pănoiu, Florica, B. Barbu, R. Moise; Antrenor: Mihai Iosif

Farul: Tordai – Dussaut, Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer – R. Pires, Mladen, Castaneda – L. Andronache, Jefte, A. Pitu; Rezerve: Brănescu, A. Georgescu, Buta, Ad. Petre, A. Chițu, D. Grosu, Șt. Bodișteanu, Grameni, N. Popescu; Antrenor: Gheorghe Hagi

Meciul Rapid – Farul are loc vineri, 30 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 3-a din Liga 1. După primele 180 de minute ale noului sezon ambele echipe sunt neînvinse, giuleştenii, cu două victorii, dobrogenii egal şi victorie.

Unde se joacă meciul Rapid – Farul

Confruntarea Rapid – Farul se dispută vineri, 30 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională în etapa a 3-a din Liga 1. Rapid a mai jucat tot pe Arena Naţională primul meci de la revenirea după şase ani din Liga 2 şi s-a impus cu 1-0 în faţa Chindiei Târgovişte.

ADVERTISEMENT

Conform normelor sanitare pe stadion pot asista spectatori în procent de 50 la sută din capacitatea arenei. La meciul cu Chindia s-a înregistrat cea mai mare afluenţă de public din primele două etape, cu 14.000 de oameni şi este de aşteptat ca şi acum să avem cam acelaşi număr, dacă nu şi mai bine, ţinând cont că acum adversarul e echipa lui Gică Hagi.

Cine transmite la TV partida Rapid – Farul

Partida Rapid – Farul se joacă vineri, 30 iulie, de la ora 21:30, în etapa a 3-a din Liga 1 pe Arena Naţională şi este transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. De asemeni o puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În Bucureşti continuă vremea caniculară, cu temperaturi care vor ajunge la 37-38 de grade, dar la ora meciului termometrele vor mai coborî spre 29-30 de grade, existând in intervalul 18-21 şi posibilităţi de precipitaţii. Cel mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan, va conduce acest joc.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Rapid – Farul

Rapid nu a avut probleme de lot în primele două etape. Un singur jucător din echipa standard i-a lipsit antrenorului Mihai Iosif, dar nu pentru că ar fi fost accidentat, ci pentru că a făcut parte din lotul olimpic la Tokyo. Este vorba de Antonio Sefer, care a revenit, dar va fi menajat cel puţin la acest meci.

ADVERTISEMENT

Situaţie similiară la Farul Constanţa, unde numărul olimpicilor a fost mult mai consistent, patru jucători primind acceptul lui Gică Hagi de a merge la Tokyo: Virgil Ghiţă, Radu Boboc, Andrei Ciobanu şi George Ganea. Toţi aceştia vor fi menajaţi iar Dănuleasa rămâne încă indisponibil după accidentarea suferită în prima etapă, la Arad.

Mihai Iosif vorbeşte despre evitarea retrogradării

Rapid a început entuziasmant pentru o nou promovată, însă antrenorului Mihai Iosif caută să îi tempereze pe suporteri, declarând că în primul an de la revenire obiectivul principal este menţinerea în primul eşalon şi tot ce va fi peste va reprezenta un mare bonus.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu concepe să revină la Constanţa fără a obţine cel puţin un punct din acest meci, deşi va juca ofensiv, pentru victorie. Exigent ca întotdeauna „Regele” consideră că echipa mai are mult de muncit până să se poată exprima la parametrii doriţi de el.

Cote la pariuri pentru jocul Rapid – Farul

Deşi este un meci echilibrat, între două echipe care au plecat bine în noul sezon, bookmakerii acordă prima şansă giuleştenilor la o cotă excelentă, 2,20 faţă de 3,30 cât au primit oamenii lui Gică Hagi.

Cum cele două echipe nu au primit gol în cele două etape de până acum cota la un total de peste 1,5 goluri este destul de bună, 1,40, semn că se aşteaptă goluri puţine, fiind apărări bune şi de o parte şi de cealaltă.

ADVERTISEMENT