Sport

Rapid – FC U Craiova 2-3. Giuleștenii tremură pentru barajul de Conference League. Cum arată clasamentul în play-out

Rapid a pierdut dramatic, scor 2-3, meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova din etapa a 8-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și tremură pentru locul ce îi asigură prezența în barajul de Conference League
09.05.2022 | 22:17
Rapid  FC U Craiova 23 Giulestenii tremura pentru barajul de Conference League Cum arata clasamentul in playout
Meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si U Craiova 1948, contand pentru Liga 1 Play-Out Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, luni 09 mai 2022. © FOTO:/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-05-2022
19:41

Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1 după Rapid - FC U Craiova 2-3

Rapid a ratat șansa de a-și asigura matematic prezența în barajul de Conference League, rezultatul negativ înregistrat pe teren propriu cu FC U Craiova (scor 2-3) obligându-i pe giuleșteni să meargă la victorie în ultima etapă, la Mioveni.

Orice alt rezultat în afara victorie i-ar arunca pe „alb-vișinii” în afara locurilor ce duc la baraj, dacă Sepsi și FC Botoșani își vor câștiga meciurile din ultima etapă, cu FC U Craiova și Academica Clinceni, ambele în deplasare.

09-05-2022
17:31

Rapid - FC U Craiova 2-3 (Diallo 8 aut., Albu 90+2 pen. / Compagno 44, 48, Baeten 90+5)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: GOOOL FC U CRAIOVA! La ultima fază, Baeten înscrie pentru olteni cu un șut din marginea careului.

Min. 90+2: GOOOL RAPID! Al. Albu transformă impecabil lovitura de la 11 metri.

Min. 90: Diallo are o intrare imprudentă asupra lui Vojtus în careu și sea cordă corect penalty pentru gazde.

Min. 86: Săpunaru are o intrare „criminală”, la rupere, asupra lui Bauza, însă arbitrul Marcel Bîrsan îi arată doar cartonașul galben.

Min. 66: Șutul slab al lui Junior Morais este reținut fără probleme de Popa.

Min. 60: Al. Ioniță reia cu capul pe lângă poartă, după o centrare a lui Kait.

Min. 50: Rareș Ilie șutează din prima, însă portarul craiovean Pppa respinge de la rădăcina barei.

Min. 48: GOOOL FC U CRAIOVA! Compagno transformă lovitura de pedeapsă cu o scăriță de mare efect.

Min. 47: Scăpat singur în careu, Bauza este faultat de portarul Horațiu Moldovan, iar arbitrul Marcel Bîrsan dictează corect penalty și cartonaș galben pentru portarul rapidist.

Min. 44: GOOOL FC U CRAIOVA! Bauza îi pasează excelent lui Compagno, care scapă singur cu Horațiu Moldovan și înscrie cu un șut plasat din 10 metri.

Min. 20: Popa respinge în față șutul lui Rareș Ilie, iar apoi Baeten degajează din fața lui Vojtus.

Min. 8: GOOOL RAPID! Corner pentru giuleșteni, Huyghebaert respinge greșit, mingea se lovește de călcâiul lui Diallo și intră în poarta olteană.

Min. 1: A început partida.

09-05-2022
16:04

Echipele de start la Rapid - FC U Craiova

  • Rapid: H. Moldovan – Stahl, Dandea, Dr. Grigore, Morais – Al. Albu, Săpunaru, Kait – Pănoiu – Vojtus, R. Ilie. Rezerve: Drăghia, Goge, Demici, Crepulja, Moise, Sefer, Ioniță I, Ad. Bălan, Marzouk. Antrenor: Adrian Mutu
  • FC U Craiova: R. Popa – Paramatti, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Negru, Baeten, Van Durmen, Sidibe – Bauza – Compagno. Rezerve: Mogoșanu, Bușu, Pop, Achim, Asamoah, Albu, Marquet, Ondaan, Cl. Bălan. Antrenor: Nicolo Napoli

Meciul Rapid – FC U Craiova 1948 are loc luni, 9 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 8-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Giuleştenii au nevoie de victorie pentru a fi siguri că vor termina pe unul dintre cele două locuri, 7 sau 8, care permit un meci de baraj între ele, învingătoarea urmând a întâlni apoi locul 3 din play-off pentru calificarea în turul 1 preliminar al Conference League.

Unde se joacă meciul Rapid – FC U Craiova 1948, din etapa a 8-a a play-out-utului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea Rapid – FC U Craiova 1948 se dispută luni, 9 mai, de la ora 20:30, pe noul stadion din Giuleşti, Valentin Stănescu, în etapa a 8-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este un meci deosebit de important pentru elevii lui Adrian Mutu, de el depinzând prezenţa în barajul pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

Mai ales şi ca urmare a faptului că partida are o miză mare este de aşteptat ca fanii „alb-vişinii” să umple tribunele noului şi modernului stadion şi să creeze o atmosferă incendiară, care să dea energie favoriţilor pentru atingerea obiectivului.

Cine transmite la TV partida Rapid – FC U Craiova 1948

Partida Rapid – FC U Craiova 1948 se joacă luni, 9 mai, de la ora 20:30, pe stadionul din Giuleşti, în etapa a 8-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi va fi televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o vreme frumoasă, cu o maximă a zilei care va urca până spre 23-24 de grade, iar la ora partidei va fi mai mult decât agreabilă, în jur de 18-19 grade, fără niciun pericol de precipitaţii. Jocul va fi condus de arbitrul Marcel Bârsan.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – FC U Craiova 1948

Adrian Mutu are aproape tot lotul la dispoziţie, cu excepţia unui jucător extrem de important pentru construcţia fazei ofensive, fantezistul Antonio Sefer, operat după o accidentare serioasă suferită în urmă cu o lună şi indisponibil până la final de sezon. Fundaşul dreapta Claudiu Belu-Iordache este incert şi și nu se știe dacă va putea fi utilizat contra oltenilor.

ADVERTISEMENT

La oaspeți, italianul Nicolo Napoli a savurat din plin, alături de echipă, obiectivul salvării matematice inclusiv de la locurile de baraj. Intenţionează ca în ultime două jocuri să acorde mai mult spaţiu jucătorilor mai puţin utilizaţi, dar fără a face rabat de la calitate şi de la rezultate.

Echipele probabile la Rapid – FC U Craiova 1948

  • Rapid: H. Moldovan – R. Moise, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Albu, Al. Ioniță II – R. Ilie, Vojtus, Carnat. Antrenor: Adrian Mutu
  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, Kovacici, Diallo, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno. Antrenor: Nicolo Napoli
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC U Craiova 1948

Bookmakerii consideră că avem de-a face cu un meci destul de echilibrat şi prin urmare cotele reflectă această situaţie. Victoria Rapidului are o cotă excelentă, între 1,90-2,00, în funcţie de agenţie, iar cea a oltenilor ajunge între 3,50-3,60. Un gol al oaspeţilor valorează 1,45.

Istoria meciurilor directe se referă strict la cele întâmplate în cele două jocuri din sezonul regulat. În tur, la Bucureşti, a fost un scor alb, pentru ca în Bănie să avem parte de un spectacol electrizant, 3-2 pentru gazde, cu trei reuşite ale oltenilor între minutele 72 şi 76!

ADVERTISEMENT