Sport

Rapid – FC U Craiova 1948 0-0. Giuleștenii rămân pe loc de play-off. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre partida Rapid - FC U Craiova 1948, care are loc luni, 1 noiembrie, de la ora 20:30
01.11.2021 | 23:30
Rapid  FC U Craiova 1948 00 Giulestenii raman pe loc de playoff Video
ADVERTISEMENT
01-11-2021
22:01

FC Rapid - FC U Craiova 0-0. Ocaziile gazdelor nu au fost răzbunate de olteni

Min. 90+5: Finalul partidei

Min. 72: Compagno a plecat de la limita ofsaidului, însă a reluat slab din apropierea porții rapidiste

Min. 67: Sefer a șutat din lovitură liberă de la 20-22 de metri, dar mingea a fost respinsă de lângă bară de Mogoșanu

Min. 50: Rapidistul Bălan a pătruns în careu, dar a șutat din apropiere în portarul Mogoşanu

Min. 19: Sefer trimite un şut de la aproximativ 20 de metri, dar mingea lovește vinclul porții oltene

Min. 1: A început meciul.

 

Video cu cele mai importante faze din meciul Rapid – FC U Craiova 1948

Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Jr. Morais – Albu, Crepulja, Sefer – Alami, Bălan, Stahl. Rezerve: Drăghia – Dandea, Moise, Ioniţă, Ilie, Florică, Pănoiu, Marzouk, Demici. Antrenor: Mihai Iosif

FC U Craiova 1948: Mogoşanu – Negru, Diallo, Huyghebaert, Buşu – Asamoah, Albu – Sidibe, Baeten, Raicea – Compagno. Rezerve: Popa – Gajic, Van Durmen, Achim, Pop, Bildar, Marquet, Ondaan, Bălan. Antrenor: Flavius Stoican

Partida Rapid – FC U Craiova 1948 are loc luni, 1 noiembrie, cu începere de la ora 20:30 şi este ultimul joc din cadrul etapei a 14-a din Liga 1. Ambele echipe vin după eliminări din Cupa României, cea a giuleştenilor , la Timişoara, cu locul 15 din Liga 2, Politehnica, declanşând furia suporterilor.

Unde se joacă meciul Rapid – FC U Craiova 1948

Întâlnirea Rapid – FC U Craiova 1948 se dispută luni, 1 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Liga 1, pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, ca urmare a faptului că nici acum nu poate reveni pe gazonul Arenei Naţionale din Bucureşti, la fel ca FCSB.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci trist din punct de vedere al ambianţei, pentru că giuleşteni erau recunoscuţi pentru ataşamentul faţă de echipă inclusiv la partidele din deplasare şi însoţeau echipa peste tot. Acum, după impunerea restricţiilor de acces atât pentru nevaccinaţi cât şi pentru vaccinaţi la evenimentele sportive, se revine la fotbalul cu tribunele goale.

Cine transmite la TV partida Rapid – FC U Craiova 1948

Partida Rapid – FC U Craiova 1948 se joacă luni, 1 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 14-a din Liga 1 pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni va fi un cer variabil, fără pericol de ploaie şi cu o maximă a zilei de 13 grade, în jur de 9 grade la ora jocului. Va conduce acest meci arbitrul Iulian Călin din localitatea argeşeană Ştefăneşti.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – FC U Craiova 1948

Antrenorul Mihai Iosif nu are probleme semnificative de lot pentru acest meci în care va reintra după suspendare fundaşul stânga Junior Morais. Cu apărarea de bază aptă Iosif poate fi mai liniştit, pentru că în ultimele partide mereu a avut cel puţin unul dintre fundaşii titulari indisponibil.

ADVERTISEMENT

La FC U Craiova 1948 Flavius Stoican a reuşit să echilibreze în bună măsură jocul echipei. Nu mai există acea prăpastie dintre apărare şi atac, prin construcţia de posesie a liniei de mijloc. Din păcate, după finalul cu scântei din Cupă, cu Sepsi, a avut doi jucători eliminaţi: Kovacevic, un fundaş central titular şi Vieira, atacantul readus în lot de Stoican.

Fanii giuleşteni îşi acuză jucătorii de viaţă nesportivă

Joi Rapid s-a deplasat la Timişoara, pentru meciul din optimile Cupei României cu Politehnica. Între fanii giuleşteni şi cei de pe Bega există o lungă relaţie de prietenie, manifestată în repetate rînduri. Însă giuleştenii au pierdut cu 2-0 în faţa unei echipe care e în a doua parte a clasamentului în Liga 2 şi suporterii au explodat.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Mihai Iosif şi jucătorii sunt acuzaţi că ar fi chefuit până la 6 dimineaţa înaintea meciului de la Timişoara şi că ar exista suspiciuni conform cărora Rapid nu şi-ar fi apărat corect şansele pe Bega, cedând dintr-un anume motiv, deliberat, meciul. Acuzaţii respinse cu vehemenţă de antrenor şi de jucătorii exponenţiali din lot.

Cote la pariuri pentru jocul Rapid – FC U Craiova 1948

Este un meci echilibrat, care reia disputa din sezonul trecut la promovare în prima ligă, ambele echipe reuşind să ajungă unde şi-au propus. Giuleştenii, deși joacă departe de casă, sunt favoriţi prin prisma poziţiei din clasament cu o cotă de 2,35 faţă de 3,60 cât au primit oltenii. Aceştia dacă vor înscrie vor avea o cotă de 1,50.

La istoria partidelor directe luăm în considerare doar cele trei meciuri jucate sub aceste denumiri în Liga 2 și avem tot atâtea succese pentru juveţii din Bănie.

ADVERTISEMENT