Sport

Rapid – FC Voluntari 0-1. Se adâncește criza în Giulești: trei înfrângeri la rând pe teren propriu. Cum arată clasamentul. Video

Continuă criza la Rapid, care a pierdut pentru a treia oară consecutiv pe teren propriu, 0-1 în fața lui FC Voluntari
24.09.2021 | 21:59
Rapid  FC Voluntari 01 Se adanceste criza in Giulesti trei infrangeri la rand pe teren propriu Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
24-09-2021
19:00

Cum arată clasamentul din Liga 1 după Rapid - FC Voluntari 0-1

Rapid a uitat gustul victoriei, are 3 înfrângeri și un egal în ultimele 4 etape din Liga 1, rezultate care au coborât-o până pe locul 4 în clasament. Și s-ar putea duce și mai jos, pentru că etapa abia a început…

24-09-2021
16:58

Rapid - FC Voluntari 0-1 (Rață 24)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90: Ocazie imensă ratată de Rapid. Bălan reia cu capul din 7-8 metri, Popa respinge în transversală, balonul ajunge la Marzouk, iar acesta trimite din 3-4 metri în plasa laterală.

Min. 84: Costin vede foarte ușor cel de-al doilea cartonaș galben pentru tragere de timp și este eliminat.

Min. 79: Meleke intră în locul lui I. Gheorghe, iar Angelov în locul lui Nemec la FC Voluntari.

Min. 76: Ultima schimbare la gazde, Barbu intră în locul lui Nastos.

Min. 75: Popa reține șutul lui Sefer de la marginea careului mare.

Min. 69: Marzouk intră în locul lui Rareș Ilie la Rapid.

Min. 67: Corner pentru FC Voluntari și Nemec reia cu capul, puțin peste poartă.

Min. 65: Șutul lui Adrian Bălan este reținut de Popa.

Min. 63: Centrare Junior Morais, Belu-Iordache îl păcălește pe Briceag și-i ia fața, dar reia pe lângă poarta lui Popa.

Min. 56: Contraatac periculos al oaspeților, dar Marcelo Lopes șutează direct în brațele portarului  Moldovan.

Min. 54: La Rapid, Carnat este înlocuit de Stahl.

Min. 46: Sefer intră în lcul lui Hlistei la Rapid.

Min. 24: GOOOL FC VOLUNTARI! Rață îl învinge pe Moldovan cu un lob elegant, din 6 metri.

Min. 15: Liber pe 10 metri, Adrian Bălan reia cu capul puțin pe lângă bară.

Min. 12: Aflat în poziție ideală în careu și nederanjat de niciun adversar, Briceag nu nimerește spațiul porții rapidiste.

Min. 7: Dandea reia cu capul peste poartă centrarea lui Junior Morais.

Min. 1: A început partida.

24-09-2021
15:40

Echipele de start la Rapid - FC Voluntari

  • Rapid: H. Moldovan – Cl. Belu, Dandea, D. Grigore, Morais – Crepulja, Nastos – Carnat, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan. Rezerve: Drăghia, Goge, Florică, R. Costin, B. Barbu, Pănoiu, Stahl, Sefer, Marzouk. Antrenor: Mihai Iosif
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – C. Costin, Droppa, Rață – M. Lopes, Nemec, I. Gheorghe. Rezerve: Neacșu, Achim, Meleke, Vlad, M. Ilie, L. Fulop, Helder Tavares, Angelov, D. Paraschiv. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul Rapid – FC Voluntari are loc vineri, 24 septembrie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 10-a din Liga 1, fiind partida care deschide această rundă.

Giuleștenii vin după o perioadă mai puțin fastă, salvată doar de calificarea în „optimile” Cupei României. Ilfovenii sunt în formă, cu rezultate bune în campionat și calificare în Cupă.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul Rapid – FC Voluntari

Cum pentru încă o bună perioadă de timp Rapid nu poate încă inaugura noul stadion din Giulești, în continuare partidele „alb-vișiniilor” au loc pe Arena Națională, unde a fost la fiecare joc o afluență ridicată de spectatori. Probabil nu va fi cazul și acum, dar nu pentru că fanii giuleșteni nu ar mai veni la meciuri. Motivul ține de noile măsuri dictate împotriva pandemiei de COVID.

Orașul București a intrat în zona roșie ca urmare a creșterii ratei de infectare la peste 3 la mie, situație în care nu mai este permis accesul decât pentru 30 la sută din capacitatea stadionului pe care se va juca meciul. Și acești spectatori vor putea intra doar pe baza certificatului de vaccinare sau a testelor PCR ori antigen.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Rapid – FC Voluntari

Partida Rapid – FC Voluntari se joacă vineri, 24 septembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională , în etapa a 10-a din Liga 1 și este televizată pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Plus. Mai există o opțiune de vizionare a meciului, intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

La București, este o zi cu cerul mai mult acoperit, dar cu șanse extrem de reduse de precipitații, temperatură maximă în jur de 18 grade, posibil 15-16 la ora partidei. Acest joc a fost încredințat unei brigăzi de arbitri din Capitală, avându-l la centru pe Adrian Antonie. Acesta este la al treilea meci din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – FC Voluntari

Cea mai mare pierdere pentru Mihai Iosif este stâlpul apărării rapidiste, veteranul de 37 de ani Cristi Săpunaru, care este suspendat pentru acest meci. Săpunaru, recunoscut pentru temperamentul său coleric și intrările la adversari fără menajamente, a reușit să strângă patru cartonașe galbene în nouă etape și automat și-a făcut rost de o etapă de odihnă.

Nu este singura absență la Rapid. Atacantul Cătălin Hlistei este accidentat, însă în privința lui Mihai Iosif are soluții față de Săpunaru, care va fi înlocuit cu Dandea, alt jucător matusalemic din lotul Rapidului. La FC Voluntari, este un singur jucător indisponibil, portarul Râmniceanu.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la Rapid – FC Voluntari

  • Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Dandea, Dr. Grigore, J. Morais – Crepulja, Albu – Carnat, R. Ilie, Sefer – Ad. Bălan. Antrenor: Mihai Iosif
  • FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – L. Fulop, Droppa, Rață – Marcelo, Nemec, I. Gheorghe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Mihai Iosif e încrezător în revirimentul Rapidului

Rapid a început excelent sezonul și a impresionat până în etapa a 6-a, fiind fără înfrângere și fără gol primit. Însă în ultimele trei runde a luat un singur punct, la Arad, și a pierdut ambele partide de pe teren propriu, cu Universitatea Craiova și cu Gaz Metan Mediaș. E adevărat că în ultimele două meciuri l-a avut și pe antrenorul Mihai Iosifsuspendat.

Tehnicianul giuleștean nu dramatizează situația, considerând că lucrurile se vor remedia. El spune că locul 3, ocupat în prezent de Rapid, este oricum peste toate așteptările. Amintește faptul că fanii au uitat prea repede că sunt totuși o echipă nou promovată și că la început simpla menținere în Liga 1 era considerată ca o victorie de către fani.

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC Voluntari

Cele trei meciuri fără victorie ale giuleștenilor se pare că nu i-au impresionat prea mult pe bookmakeri. Aceștia văd Rapid echipa favorită, cotă 2,15 față de oaspeți, care au 3,35. Un gol marcat de ilfoveni are cotă 1,40 și nu este exclus ținând cont de absența lui Cristi Săpunaru în centrul defensivei.

În campionat, acest duel este o premieră, cele două echipe nemaiaflându-se față în față decât o dată, în septembrie 2013, în fazele de început ale Cupei României. S-au impus atunci giuleștenii greu, cu 1-0, după prelungiri.

ADVERTISEMENT