Fotbal intern

Rapid – FCSB II 2-0. Victorie mare pentru giuleșteni! Echipa lui Pancu s-a desprins la cinci puncte de Afumați!

23.03.2019 | 16:41
Rapid  FCSB II 20 Victorie mare pentru giulesteni Echipa lui Pancu sa desprins la cinci puncte de Afumati

Rapid a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu FCSB II, ambele goluri fiind marcate de puștiul Marian Drăghiceanu. Rapid are acum cinci puncte avans față de CS Afumați în fruntea clasamentului, după ce ilfovenii au remizat surprinzător acasă cu Făurei. 

Min. 90+1 – Final de meci

Min. 53 – GOOOOOOOOL RAPID! Drăghiceanu reușește dubla

Min. 45 – Pauză în Regie

Min. 41 – GOOOOOOOL RAPID! Drăghiceanu deschide scorul, după gafe în lanț în apărarea celor de la FCSB

Min. 1 – A început partida

Rapid – FCSB II Live Stream Online pe Digi Sport

Meciul Rapid – FCSB II are loc sâmbătă, 23 martie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul etapei a 18-a din a doua serie a ligii a treia. Pentru Rapid este obligatorie victoria, deoarece Afumați se află la numai trei puncte în spate și poate profita de orice pas greșit. FCSB II este o echipă de mijlocul plutonului, cu 19 puncte ocupând locul 9, dar nici pe departe acest lucru nu înseamnă că este scutită de emoții, pentru că distanța până la locul 13, primul retrogradabil, este de numai trei puncte.

Partida Rapid – FCSB II se joacă sâmbătă, 23 martie, de la ora 15:30, pe stadionul din Regie, în urma faptului că s-au început lucrările la construcția noii arene din Giulești. Meciul contează pentru etapa a 18-a din seria a doua a Ligii a treia. Jocul este transmis în direct la televiziune pe postul Digi Sport 1, dar aveți și varianta de a intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea evenimentelor din acest meci în format LIVE VIDEO.

Rapid a înregistrat primul eșec din acest sezon în urmă cu trei etape, când a cedat cu scorul de 3-1 în fața celor de la Porgresul Spartac. Echipa pregătită de Daniel Pancu are 14 victorii, 2 egaluri și acest KO despre care am amintit, iar lotul de care dispune fosta glorie a Giuleștiului este unul cu mulți jucători experimentați, în frunte cu veteranul Ionuț Voicu, 34 de ani.

Rapid - FCSB II e un meci pe care echipa lui Pancu trebuie să îl câștige pentru a rămâne lider
Rapid – FCSB II e un meci pe care echipa lui Pancu trebuie să îl câștige pentru a rămâne lider

Se așteaptă o victorie clară a Rapidului și multe goluri

Obiectivul vișiniilor este promovarea în al doilea eșalon, dar Afumați se dovedește a fi o contracandidată serioasă, reușind să păstreze pasul cu băieții lui Daniel Pancu. Acesta acordă atenție la absolut orice detaliu, inclusiv sănătatea orală a jucătorilor, pe care i-a dus la un control amănunțit cu două zile înaintea acestui meci.

FCSB II poate avea cel mult presiunea retrogradării, pentru că echipa nu are voie să promoveze, fiind echipa a doua a echipei patronate de Gigi Becali. Antrenorul Pompiliu Stoica are de lucru cu jucători tineri la care se adaugă, în funcție de suspendări sau deciziile lui Mihai Teja la prima echipă fotbaliști de la prima formație, care nu intră în vederile antrenorului cel puțin pentru acel meci. De aceea nu putem vorbi despre o formulă de joc stabilă. Șansele lui FCSB II în acest meci sunt extrem de reduse, pentru că în deplasarea precedentă, la Afumați, a pierdut cu scorul de 5-1.