Sport

Rapid – FCSB, în topul audienţelor! Câţi oameni au urmărit la TV derby-ul de pe Giuleşti

Rapid - FCSB s-a jucat cu casa închisă pe noul stadion Giuleşti. Derby-ul a atras mulţi oameni şi în faţa televizoarelor, unul dintre posturile de sport care a transmis meciul fiind pe primele locuri la audienţă.
25.07.2022 | 16:07
Rapid  FCSB in topul audientelor Cati oameni au urmarit la TV derbyul de pe Giulesti
Jucătorii Rapidului se bucură după un gol marcat. Sursa: sportpcitures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid – FCSB s-a jucat cu casa închisă în Giuleşti. Echipa lui Adi Mutu a făcut un meci foarte bun şi a reuşit să se impună cu 2-0, spre bucuria fanilor Rapidului, care au savurat victoria în faţa rivalei.

Rapid – FCSB, în topul audienţelor! Câţi oameni au urmărit la TV derby-ul

Primul derby din noul sezon al SuperLigii a avut cifre excelente şi la TV. Digisport 1, unul dintre posturile care au transmis confruntarea, a ocupat locul patru la nivel naţional, cu 8 puncte de share şi 2.7 puncte de rating.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că 484.000 de români au urmărit în direct la tv partida, adică 8% dintre totalul televizoarelor deschise în ţară au fost pe meci. Pe primul loc a fost Kanal D, cu aproape 1 milion de români, care au urmărit emisiunea Roata Norocului.

Pe locurile doi şi trei au fost Pro TV şi Antena 1. Postul din Pache Protopopescu a avut două filme,”Dolittle” şi “Mumia Revine”, în timp ce Antena a difuzat emisiunea “Stand-up Revolution”, care a adunat 500.000 de oameni în faţa micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Digisport 1, pe locul patru pe segmentul comercial şi pe trei în comercial-urban

Digisport 1 a ocupat locul patru şi în clasamentul publicului comercial, cu 298.000 de oameni, însă a urcat pe ultima treaptă a podiumului la capitolul comercial-urban, cu 129.000 de telespectatori, respectiv 11,2% share.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB este primul care se dispută cu casa închisă în actuala ediţie a SuperLigii. Toate cele 14.500 de bilete s-au epuizat în doar câteva ore de la punerea lor în vânzare.

ADVERTISEMENT

FCSB a adunat cel mai mare număr de fani în tribune în primele două etape!

În prima etapă, tot FCSB a avut cel mai mare număr de fani în tribune. În confruntarea cu U Cluj, încheiată cu scorul de 1-1, aproape 20.000 de oameni au fost prezenţi pe Arena Naţională.

FCSB are un meci foarte important joi, în turul doi preliminar din Conference League, cu Saburtalo. Gruzinii vin pe Arena Naţională cu avantajul obţinut în tur, scor 1-0, iar roş-albaştrii au nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a obţine calificarea.

ADVERTISEMENT

Pentru Rapid urmează un nou meci dificil, cu Universitatea Craiova. Confruntarea va avea loc duminică, de la ora 21:30, pe stadionul “Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru „X solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT