Sport

Rapid – FCSB 2-0, în etapa a 2-a din SuperLiga. Dugandzic și Săpunaru au declanșat sărbătoarea în Giulești! Video

Derbyul Rapid - FCSB s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0, goluri marcate de Dugandzic și Săpunaru. Startul de sezon de coșmar continuă pentru echipa lui Toni Petrea.
24.07.2022 | 19:56
Rapid  FCSB 20 in etapa a 2a din SuperLiga Dugandzic si Sapunaru au declansat sarbatoarea in Giulesti Video
Rapid - FCSB, derby în etapa a 2-a din Liga 2.
ADVERTISEMENT
24-07-2022
16:56

Rapid - FCSB 2-0, în etapa a 2-a din SuperLiga.

FINAL. Rapid – FCSB 2-0 (Dugandzic 19, Săpunaru 40) Video

Min. 90+3. Final de meci.

Min. 72: Costache profită de o pasă greșită a lui Dawa și îl depășește apoi în viteză. Camerunezul revine și blochează în ultima clipă.

Min. 48: Ianis Stoica ratează prima ocazie a reprizei secunde. Lovitura sa de cap trece peste.

Min. 46: Începe repriza secundă. Patru schimbări la FCSB. Tamm, Octavian Popescu, Olaru și Șut îi înlocuiesc pe Bouhenna, Florinel Coman, Oaidă și Edjouma.

Min. 45+2: Finalul primei reprize.

Min. 40. GOOOL Rapid! 2-0! Săpunaru înscrie cu un șut puternic, din interiorul careului.

Min. 32: Ocazie importantă pentru FCSB. Ianis Stoica scapă spre poartă, dar se mișcă lent și este blocat de Săpunaru.

Min. 19: GOOOOL! 1-0! Dugandzic deschide scorul cu o superbă lovitură de cap.

Min, 15: Cordea cere o lovitură de pedeapsă, Kovacs decide corect să lase jocul să continue.

Min. 6: Joc întrerupt din nou, de această dată din cauza torțelor aruncate de galeria Rapidului.

Min. 2: Jocul este întrerupt după torțele aruncate de fanii FCSB.

Min. 1: A început partida.

Rapid: Moldovan – J. Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ștefan – Kait, Crepulja, Ioniță II – Sefer, Dugandzic, Costache. Antrenor: Adrian Mutu. Rezerve: Drăghia, Onea, P. Iacob, Ignat, Papeau, Pănoiu, Despa, Ciobanu, D. Iordache

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Bouhenna, Dawa, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Fl. Tănase – Cordea, I. Stoica, Fl. Coman. Antrenor: Toni Petrea. Rezerve: A. Vlad, Șut, Oct. Popescu, Lixandru, Tamm, Fl.Achim, Olaru, Pantea, Musi

Meciul Rapid – FCSB are loc duminică, 24 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din SuperLiga. Este primul meci tare al sezonului regulat.

Unde se joacă meciul Rapid – FCSB

Întâlnirea Rapid – FCSB se dispută duminică, 24 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Valentin Stănescu din Giuleşti, în etapa a 2-a din SuperLiga. Interesul în jurul acestei partide este foarte mare iar cele două galerii s-au pregătit cu coregrafii speciale.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB nu au primit decât 600 de bilete din partea organizatorilor, ceea ce a creat iritare inclusiv în rândul fanilor rapidişti. Care susţin că înţelegerea fusese ca oaspeţii să primească locuri cât să poată ocupa una din peluze, în jur de 2000 de bilete. Şi aşa, liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, a declarat câ 600 de suporteri din tabăra sa vor reduce la tăcere tot stadionul rapidist.

Cine transmite la TV partida Rapid – FCSB

Partida Rapid – FCSB se joacă duminică, 24 iulie, pe stadionul Valentin Stănescu, noua casă a Rapidului în Giuleşti, în etapa a 2-a din SuperLiga. Va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O veţi mai mai putea urmări şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti duminică, 24 iulie, meteorologii anunţă o nouă zi caniculară, cu temperaturi de peste 35 de grade. La ora partidei vor fi în jur de 28-29 de grade, ceea ce va obliga la existenţa unor pauze de hidratare pe reprize pe care le va stabili centralul jocului, Istvan Kovacs.

Trei absenţe importante în tabăra giuleşteană

Adrian Mutu are mari probleme în a alcătui cel mai bun unsprezece. La Cluj, unde Rapid a pierdut cu 1-0 în faţa campioanei CFR, a avut trei jucători scoşi din circuit pentru cel puţin o lună; fundaşul dreapta Claudiu Bellu-Iordache, mijlocaşul Romario Moisă şi atacantul Jakub Vojtus.

ADVERTISEMENT

Rapid a cumpărat un mijlocaş francez şi l-a adus de la CFR Cluj pe vârful croat Dungandzic, pe care Mutu l-ar putea introduce în derby. Acesta este bine pus la punct cu pregătirea fizică. Revine în echipă şi căpitanul Cristi Săpunaru în apărare, după ce i-a expirat suspendarea. FCSB este în evidentă criză de joc şi foarte probabil acesta va fi unul dintre ultimele meciuri cu Toni Petrea pe bancă.

Cote la pariuri la jocul Rapid – FCSB

FCSB a început foarte prost sezonul, egal acasă cu nou promovata U Cluj şi eşec în Georgia, cu Saburtalo Tbilisi în turul 2 al Conference League. Casele de pariuri acordă o uşoară cotă de favorită echipei oaspete, la 2,40, faţă de 2,80 cât au primit giuleştenii. Cel puţin două goluri marcate în meci aduc o cotă de 1,35.

ADVERTISEMENT

Ediţia precedentă cele două echipe şi-au împărţit victoriile, 1-0 pentru Rapid ca gazdă şi la fel FCSB, dar cu scorul de 3-1, de fapt ambele partide fiind găzduite de Arena Naţională. Altminteri, ultima victorie rapidistă în Giuleşti asupra echipei patronate de Gigi Becali a fost un superb 5-1 în 2010.

 

ADVERTISEMENT