Sport

Rapid forțează lovitura verii: Malcom Edjouma de la FCSB! Discuție șoc Dan Șucu – Gigi Becali. Exclusiv

Rapid a încercat să dea lovitura verii şi să îl transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! Dan Şucu a discutat mutarea cu Gigi Becali, dar latifundiarul a refuzat să îl vândă.
06.06.2023 | 20:31
Rapid forteaza lovitura verii Malcom Edjouma de la FCSB Discutie soc Dan Sucu  Gigi Becali Exclusiv
Rapid forțează lovitura verii Malcom Edjouma de la FCSB! Discuție șoc Dan Șucu - Gigi Becali. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid şi-a propus o campanie masivă de transferuri în această vară care să transforme echipa lui Adrian Mutu într-una de titlu. Răzvan Oaidă a semnat deja cu giuleştenii şi un alt jucător de la FCSB este dorit de alb-vişinii.

Rapid forțează lovitura verii: Malcom Edjouma de la FCSB! Discuţie şoc între Dan Şucu şi Gigi Becali

Din informaţiile FANATIK, Rapid a vrut să dea lovitura verii şi să îl transfere pe Malcom Edjouma. Mijlocaşul francez a avut un început de an fulminant alături de roş-albaştrii, însă nu a putut evolua în final de sezon din cauza unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Unul dintre finanţatorii Rapidului, Dan Şucu, a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l întreba cât costă Edjouma. FANATIK a aflat că Gigi Becali a rămas foarte surprins de interesul Rapidului pentru mijlocaş, dar a refuzat să îl vândă unei rivale la titlu:

“Nu pot să vi-l dau pe Edjouma că voi vă întăriţi puternic, sunteţi candidată la titlu. Edjouma este un jucător foarte valoros, dacă va pleca, doar în străinătate, în niciun caz la noi în campionat, la o rivală”, i-ar fi transmis Gigi Becali lui Dan Şucu.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma poate pleca în străinătate pentru minimum două milioane de euro!

Patronul celor de la FCSB nu a vrut să avanseze niciun preţ pentru Malcom Edjouma, deşi a spus în repetate rânduri că pentru preţul corect orice jucător este de vânzare. De această dată, Becali a decis că nu este transferabil în SuperLigă.

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali i-a transmis finanţatorului de la Rapid că Edjouma nu va pleca de la FCSB decât pentru un minimum de două milioane de euro şi doar la o echipă din străinătate.

ADVERTISEMENT

Francezul în vârstă de 26 de ani a evoluat în 40 de meciuri în sezonul trecut pentru FCSB, reuşind să înscrie 11 goluri. S-a accidentat la jumătatea play-off-ului şi a lipsit în meciurile decisive pentru titlu.

Malcom Edjouma, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
Malcom Edjouma, în tricoul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu

Rapid a demarat campania de achiziţii! I-a transferat pe Răzvan Oaidă şi Christopher Braun

Rapid a demarat deja campania de achiziţii. După Răzvan Oaidă, luat gratis, giuleştenii l-au acontat şi pe fundaşul Cristopher Braun de la CFR Cluj, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tot de la fosta campioană a României, Rapid îl vrea şi pe fundaşul central Yuri Matias, pe care îl negociază intens. Giuleştenii sunt dispuşi să îi ofere brazilianului acelaşi salariu pe care îl are la CFR Cluj, 12.000 de euro lunar.

  • 3.500.000 de euro este bugetul de transferuri pregătit de Rapid
  • 1.5000.000 de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma
ADVERTISEMENT