Sport

Gaz Metan a produs surpriza pe Național Arena și i-a administrat Rapidului a doua înfrângere a sezonului. Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre meciul Rapid - Gaz Metan Mediaș, care are loc vineri, 17 septembrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1.
17.09.2021 | 22:59
Gaz Metan a produs surpriza pe National Arena si ia administrat Rapidului a doua infrangere a sezonului Video
ADVERTISEMENT
17-09-2021
17:20

Rapid - Gaz Metan Mediaș 1-2 (Albu 10 / Yuri 6, Morar 75)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 75 – GOOOL Gaz Metan!!! Vlad Morar marchează împotriva fostei sale echipe!

Min. 51 – Ocazie mare de 2-1 pentru Rapid! Vâlceanu respinge cu vârful degetelor mingea în transversală după execuția lui Crepulja!

Min. 10 – GOOOL Rapid!!! Alexandru Albu înscrie și ajunge la cota 4 în acest sezon.

Min. 6 – GOOOL Gaz Metan Mediaș!!! Yuri deschide scorul pe Național Arena!

Min. 1 – A început meciul!

Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Crepulja, Albu, Ilie – Carnat, Marzouk, Stahl; Rezerve: Drăghia, Goge, Dandea, Pănoiu, Sefer, Alami, Hlistei, Bălan, Moise; Antrenor: Mihai Iosif

Gaz Metan: Vâlceanu – De Moura, Matricardi, Yuri, Trif – Alceus, Francisco Júnior – Horșia, Deaconu, Grădinaru – Irobiso; Rezerve: Buzbuchi, Velisar, Horj, Filip, Lixandru, Iancu, Chamed, Morar, Sarr; Antrenor: Ilie Poenaru

Meciul Rapid – Gaz Metan Mediaș are loc vineri, 17 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1. Giuleștenii au obținut doar un punct în ultimele două etape, medieșenii se află deja în zona periculoasă, cu o zestre săracă, de numai 4 puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Gaz Metan Mediaș

Confruntarea Rapid – Gaz Metan Mediaș se dispută vineri, 17 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și la joc vor putea intra doar spectatorii care vor prezenta certificatul de vaccinare cu schema completă sau teste PCR valabile 72 de ore sau antigen pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Noile reglementări de ordin sanitar, care specifică faptul că la evenimente sportive este strict interzis accesul persoanelor care nu prezintă certificatul de vaccinare sau testare negativă, sunt de aplicare imediată, chiar de la meciul de vineri seară, când, oricum, era greu de presupus că oaspeții ar fi venit la București însoțiți și de suporteri, doarece și la Mediaș vin puțin spectatori la meci.

Cine transmite la TV partida Rapid – Gaz Metan Mediaș

Partida Rapid – Gaz Metan Mediaș se joacă vineri, 17 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în etapa a 9-a din Liga 1 și este transmisă în direct pe micile ecrane de către posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București este o vreme plăcută, cu temperaturi de maxim 24-25 grade, la ora partidei urmând a scădea până spre 20-21 grade, fără amenințare de precipitații, tocmai bună pentru fotbal. Jocul va fi condus la centru de arbitrul Lucian Rusandu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – Gaz Metan Mediaș

Antrenorul Mihai Iosif, cel alungat în tribună ca urmare a faptului că nu are licența PRO, de către șefii fotbalului românesc,  a primit vești bune în ultimele zile. Suspendarea fundașului dreapta Claudiu Bellu-Iordache a expirat și acesta va reveni pe postul său iar fundașul central Dragoș Grigore și-a revenit și el după accidentare și va face cuplu cu Cristi Săpunaru.

ADVERTISEMENT

O altă veste bună pentru Mihai Iosif este faptul că lotul de care dispune i s-a mai mărut cu un jucător. Este vorba de fiul rătăcitor al Giuleștiului Alex Ioniță II, care după opt ani revine la prima dragoste, după ce la sfârșitul acestei luni îi va expira suspendarea pe un an pentru dopaj primită în scandalul Astra Giurgiu. El a semnat pentru următorii trei ani.

Mediașul se prezintă cu un nou antrenor

La Rapid este în continuare liniște și foarte multă bună dispoziție dar și de muncă, deși ultimele două etape au însemnat obținerea unui singur punct, 2-2 la Arad, cu UTA, iar ultimul joc pe teren propriu, de fapt tot pe Arena Națională, aducând și primul eșec din acest sezon, 1-2 cu Craiova lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Obiectivul echipei rămâne în principal păstrarea locului în prima divizie și tot ce va fi peste va reprezenta un mare bonus. La Mediaș antrenorul Mihai Teja a fost demis după eșecul de acasă cu Voluntari și în locul său a venit un alt tehnician dat afară de la fostul său club, Ilie Poenaru de la Academica Clinceni.

Cote la pariuri pentru jocul Rapid – Gaz Metan Mediaș

Casele de pariuri acordă prima șansă Rapidului în acest meci. Giuleștenii au o cotă de 1,70 pentru a lua cele trei puncte iar medieșenii au primit 5,40. Asta înseamnă că dacă vor marca gol oaspeții vor avea o cotă de 1,65, deloc neglijabilă. Foarte bună este și cota pentru over 1,5 la goluri în meci, un 1,45 care nu e deloc imposibil.

Tradiția meciurilor directe din anul 2000 și până în prezent arată un avantaj covârșitor de partea Rapidului, care a pierdut o singură dată, în 2009, dar la Mediaș, în București oaspeții neavând nici un succes. E drept că Rapidul a lipsit în ultimii șase ani din prima divizie, după ce a fost retrogradată financiar tocmai la nivel de municipiu, în liga 4.

ADVERTISEMENT