Sport

Oficial: După Valentin Costache, Rapid l-a luat de la CFR Cluj și pe Florin Ștefan. Cât vor plăti giuleștenii pentru cei doi fotbaliști

Rapid este una dintre cele mai active formații pe piața transferurilor, giuleștenii ajungând la o înțelegere cu CFR Cluj pentru aducerea jucătorilor Valentin Costache și Florin Ștefan.
17.06.2022 | 14:40
Oficial Dupa Valentin Costache Rapid la luat de la CFR Cluj si pe Florin Stefan Cat vor plati giulestenii pentru cei doi fotbalisti
Rapid este una dintre cele mai active formații pe piața transferurilor, giuleștenii ajungând la o înțelegere cu CFR Cluj pentru aducerea jucătorilor Valentin Costache și Florin Ștefan. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
17-06-2022
11:55

Rapid a anunțat transferul lui Florin Ștefan de la CFR Cluj

A doua zi după ce l-a luat pe Valentin Costache, Rapid a anunțat și transferul lui Florin Ștefan de la CFR Cluj. Fostul jucător al campioanei a semnat cu giuleștenii un contract pe două sezoane.

“Mă bucur foarte mult că am semnat cu Rapid, un club de mare tradiție, colegii m-au primit foarte bine, au fost foarte deschiși. Abia aștept să joc pe noul Giulești, unde sper să câștigăm meci de meci. Suporterii noștri sunt foarte frumoși și sperăm să avem împreună numai bucurii”, a declarat Florin Ștefan după perfectarea transferului.

”Vișinii”, care vizează în viitorul sezon intrarea în play-off, au oficializat deja achiziționarea lui Paul Iacob de la Chindia Târgoviște și a lui Andrei Ciobanu de la Farul Constanța.

Valentin Costache și Florin Ștefan vor juca la Rapid

Cooptarea lui Dan Șucu în postura de co-aționar și mărirea bugetului pentru stagiunea următoare au făcut din Rapid o echipă activă pe piața transferurilor. Ultimele mutări realizate de formația lui Adi Mutu sunt aducerea de la CFR Cluj a fotbaliștilor Valentin Costache și Florin Ștefan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat de săptămâna trecută că antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, i-a anunțat pe cei doi fotbaliști că nu intră în planurile lui de viitor și le-a transmis să-și caute echipe.

Conform digisport.ro, giuleștenii au ajuns la o înțelegere cu trupa din Gruia pentru atacantul Valentin Costache. Jucătorul de 23 de ani a reușit 3 goluri și 4 pase decisive în 35 de meciuri jucate în sezonul recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, rapidiștii vor plăti 50.000 de euro pentru achiziționarea lui Costache, care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu clujenii, plus un procent la un viitor transfer. Fostul internațional de tineret a semnat un contract pe 2 ani cu giuleștenii.

Valentin Costache a fost transferat de CFR Cluj de la Dinamo pentru 700.000 de euro în 2018. Atacantul a pus umărul la câştigarea a patru titluri formația ardeleană.

ADVERTISEMENT

Rapid plătește 200.000 de euro pentru Florin Ștefan

De asemenea, Rapid și CFR Cluj s-au înțeles și pentru transferul fundașului stânga Florin Ștefan. Conform prosport.ro, jucătorul de 26 de ani, care mai avea contract în Gruia până în 2024, îi costă pe giuleșteni 200.000 de euro.

Fostul internațional de tineret, care a făcut parte din lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a mai jucat în cariera sa la Olt Slatina, Academica Clinceni, Juventus București și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Florin Ştefan a semnat din postură de jucător liber de contract cu CFR Cluj în vara anului trecut, după ce i-a expirat înţelegerea cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Fundaşul a prins doar opt meciuri în precedenta ediţie de campionat, avându-l concurent pe post pe căpitanul Mario Camora.

ADVERTISEMENT