Carousel hot news

Rapid iese la atac! Comunicatul dur la adresa rivalilor la promovare: “Ipocriţi, făţarnici!”

Clubul din Giuleşti a ieşit la atac după ce FC Clinceni a anunţat că va depune memoriu la TAS în cazul în care alb-vişiniii vor primi licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1. Într-un...
Autor: Răzvan Scarlat | 15.05.2014 | 13:56
Rapid iese la atac! Comunicatul dur la adresa rivalilor la promovare:

Clubul din Giuleşti a ieşit la atac după ce FC Clinceni a anunţat că va depune memoriu la TAS în cazul în care alb-vişiniii vor primi licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1. Într-un comunicat remis agenţiei Mediafax, Rapid susţine că gruparea ilfoveană nu poate promova deoarece în ultimii trei ani şi-a schimbat denumirea şi sediul, încălcînd astfel articolul 5 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

“E limpede, deci, că fosta ACS Buftea, cu noi venite dinspre Domneşti şi relocată, anul trecut, la Clinceni (de artificii asemănătoare au mai uzat, de fapt, şi alte grupări care ţineau, la fel, lecţii dechise, fără a-şi zburătăci musca de pe căciula proprie!), intră sub incidenţa prevederilor ROAF”, se arată în comunicatul giuleştenilor.

Giuleştenii admit că se confruntă cu probleme şi recomandă o mai mare flexibilitate în procesul de licenţiere. “Nimeni nu poate nega problemele cu care un club de tradiţie precum FC Rapid, şi nu numai, se confruntă de o destul de lungă perioadă. Dar, dacă acceptăm această realitate crudă, poate că s-ar impune să fim mai flexibili în cazul tuturor şi să mai pansăm, cum putem, cîteva dintre rănile adînci ale fotbalului nostru, lăsîndu-l să respire în speranţa unei ipotetice revigorări. Nu putem, în consecinţă, decît să ne dorim o atitudine echilibrată, realistă, a factorilor de decizie, fără atitudini revanşarde şi orgolii absurde! Iar celor care mor de grija noastră le-am recomanda să-şi revadă traseele competiţionale anterioare, ieşite din cadrul legal, şi – cel mai important – să parcurgă, în DEX, explicaţiile de la şi !”, se mai arată în comunicat.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!