Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Rapid, în negocieri cu Florin Niță! Dan Șucu vrea să dea bomba pe piața transferurilor cu eroul României de la EURO 2024: „Super lovitură!”

Rapid București pregătește o adevărată lovitură în această perioadă de mercato, unde Dan Șucu vrea să îl aducă pe titularul naționalei României, Florin Niță.
27.06.2024 | 12:18
Rapid in negocieri cu Florin Nita Dan Sucu vrea sa dea bomba pe piata transferurilor cu eroul Romaniei de la EURO 2024 Super lovitura
Dan Șucu, transfer șoc la Rapid. Florin Niță e dorit în Giulești / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a fost invitatul telefonic al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK LA EURO, unde au discutat despre Florin Niță. Portarul se află în cantonamentul naționalei din Germania, care s-a calificat în optimile de la EURO.

Transfer bombă, Florin Niță la Rapid!

Horia Ivanovici a oferit o știre de senzație, pe surse, unde a spus că Florin Niță este dorit la Rapid de Dan Șucu. Portarul titular al naționalei în toate cele trei meciuri este prima variantă a rapidiștilor pentru noul sezon.

ADVERTISEMENT

„O informație de ultima oră. Astăzi, o informație exclusivă. Rapid încearcă să îl semneze azi pe Niță, o să fie o discuție între cei de la Rapid și Niță. Dacă va fi timp, Șucu îl vrea neapărat pe Niță portar la Rapid“, a spus Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK la EURO.

Transferul ar fi o trădare uriașă, mai ales că Niță a fost portarul FCSB-ului pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, chiar și trupa lui Gigi Becali ar avea nevoie de un portar, întrucât Andrei Vlad va pleca la finalul anului.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu susține transferul lui Niță

Mircea Lucescu crede că transferul lui Niță în SuperLiga ar putea aduce un plus campionatului nostru. Legendarul tehnician consideră că e nevoie de o creștere a fotbalului românesc prin transferuri tari.

„Va avea oferte, cu siguranță. Sunt multe echipe care își iau un portar pentru 2-3 ani. El poate, la cum arată. Orice transfer de jucători de nivelul asta, care în acest Campionat European au făcut niște pași importanți în acești ani, într-o echipă criticată de foarte multă lume, au crescut de la meci la meci, valoarea lor s-a dublat.

ADVERTISEMENT

Am mai spus-o. Orice performanță, orice rezultat pozitiv face să crească valoarea jucătorilor. Dacă și alți jucători români care activează în străinătate ar putea să revină în campionatul României, ar fi extraordinar.

După performanțele de la EURO, și jucătorii români vor fi priviți altfel la club. E un transfer extraordinar pentru campionatul României. E o performanță importantă. Trebuie să aducă o creștere a nivelului fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Jucătorii încep să își dea seama că valoarea lor este superioară, mai ales la nivel de analize personale.“, a spus Mircea Lucescu despre posibila sosire a lui Florin Niță la Rapid, într-un transfer șoc.

Rapid, în negocieri cu Florin Niță! Dan Șucu vrea să dea bomba pe piața transferurilor cu eroul României de la EURO 2024:

ADVERTISEMENT
4,45 este COTA BETANO pentru "România se califică" la România - Olanda