Fotbal intern

RAPID. Încă un jucător dat afară! “A făcut SCANDAL!”

RAPID. Andrei Ciolacu a semnat, după lungi şi dure negocieri cu oficialii Rapidului, rezilierea contractului cu formaţia feroviară! Unul dintre cei mai lipsiţi de eficacitate atacanţi din...
06.01.2015 | 19:04
RAPID Inca un jucator dat afara A facut SCANDAL

RAPID. Andrei Ciolacu a semnat, după lungi şi dure negocieri cu oficialii Rapidului, rezilierea contractului cu formaţia feroviară! Unul dintre cei mai lipsiţi de eficacitate atacanţi din istoria clubului înfiinţat în 1923 nu a plecat fără scandal din Grant, motivul diferendului fiind creat de restanţele financiare, aproximativ 40.000 euro! “A fost foarte nervos de-a lungul tratativelor“, au precizat sursele FANATIK.RO.

RAPID. Rămas cu nouă jucători în lotul Rapidului cu o săptămînă înainte de reunirea echipei, Cristi Pustai a mai primit o veste negativă, Andrei Ciolacu reziliindu-şi, în cursul zilei de marţi, contractul cu Rapid! Chiar dacă a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai Rapidului din ultimele două sezoane, Ciolacu marcînd un singur gol în acest sezon de Liga 1 în ciuda faptului că a fost printre cei mai utilizaţi, acest aspect poate să reprezinte o problemă pentru Pustai în condiţiile în care transferurile dorite de Dinu Gheorghe încă nu se concretizează.

ciolacu-600x400

“A vrut toţi banii! Pentru asta a făcut scandal”

RAPID. Pus pe lista de transferuri în momentul în care Dinu Gheorghe şi-a anunţat venirea în Giuleşti, Ciolacu a rămas în cadrul lotului încă o lună de zile. Motivul pentru care atacantul de 22 ani nu a ajuns la un consens cu formaţia feroviară este legat de restanţele financiare. “Toată lumea a renunţat la bani, numai Ciolacu nu! Pe de o parte, are dreptate, a dorit toţi banii pentru care a muncit, aproximativ 40.000 euro, însă asta e situaţia Rapidului şi toţi au înţeles! Părţile implicate ajunseseră la o înţelegere conform căreia atacantul trebuia să primească 25.000 euro, însă nu a dorit pentru că îi erau oferiţi în tranşe. Pentru că nu s-a întîmplat cum a dorit, acesta a ameninţat că echipa va fi implicată într-un proces, vor fi depunctaţi. A făcut scandal, dar pe dreptatea sa”, au precizat sursele FANATIK.RO. Conform informaţiilor obţinute, Ciolacu o să încaseze 30.000 euro din suma pe care Rapid i-o datorează, aceasta urmînd să fie plătită în două tranşe.

Dorit de ASA Tîrgu Mureş şi Iaşi!

RAPID. În ciuda ineficacităţii arătate în acest sezon, Andrei Ciolacu are oferte din Liga 1, de la ASA Târgu Mureş şi CSMS Iaşi, cele două echipe dorind să îl înregimenteze pe vîrful crescut de Rapid! “Probabil acesta este şi motivul pentru care Ciolacu a renunţat la o parte din suma datorată de către echipa giuleşteană. Formaţia din Tîrgu Mureş este prioritatea lui Ciolacu, sînt în negocieri avansate. Din cîte ştim, formaţia antrenată de Ciobotariu îi oferă un salariu de 7000 euro lunar”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

Mesaj de dragoste către Rapid: “O perioadă unică!”

Andrei Ciolacu a confirmat informaţia publicată de FANATIK.RO pe contul personal de facebook, declarînd că, în ciuda problemelor financiare pe care le-a întîmpinat la Rapid, nu regretă că nu a jucat la rivalele din Bucureşti sau în străinătate!! ”Astăzi s-a încheiat o perioadă unică a vieţii mele. Am crescut, jucat şi m-am maturizat la Rapid. Este cel mai frumos sentiment să ajungi acolo unde ai visat cînd erai mic, să te schimbi în vestiar cu idolii pe care i-am urmărit din tribună sau din postura de copil de mingi, să îţi auzi numele scandat de întreg stadionul la goluri sau după un meci bun, să realizezi că începi să faci parte din istoria clubului. Nu voi regreta niciodată că nu am plecat mai devreme la rivale sau la alte cluburi din străinătate care mi-ar fi putut duce cariera spre alte culmi. Am ales să rămîn pînă acum la Rapid în ciuda presiunii exercitate de familie sau prieteni care îşi doreau să aleg pentru binele meu şi să nu mai implic latura sentimentală în alegerea deciziei corecte”, a declarat Ciolacu.

13 goluri are Ciolacu la Rapid ca jucător profesionist