Sport

Rapid încasează cu un milion de euro mai puţin din transferul lui Rareş Ilie la Nice. Dan Şucu a dezvăluit ce se întâmplă cu diferenţa de bani

Dan Șucu, patronul Rapidului a dezvăluit că un alt club va încasa un milion de euro de la Nice pentru transferul lui Rareș Ilie. „Alb-vișiniii” nu vor primi întreaga sumă, pentru că datorează un procent altui club.
04.08.2022 | 16:20
Rapid incaseaza cu un milion de euro mai putin din transferul lui Rares Ilie la Nice Dan Sucu a dezvaluit ce se intampla cu diferenta de bani
Rareș Ilie ar putea pleca de la Nice în această vară sub formă de împrumut. Foto: Facebook oficial @OGC Nice
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a susținut o lungă conferință de presă de aproximativ o oră, în care a oferit și ultimele detalii despre transferul lui Rareș Ilie la Nice.

Rapid va primi doar patru milioane de euro pentru transferul lui Rareș Ilie la Nice: „Mai există un partener care are de câștigat”

Noul acționar al Rapidului a dezvăluit că un alt club va beneficia de pe urma transferului lui Rareș Ilie: „O afacere există cu adevărat doar în condiția în care toată lumea are de câștigat. Altfel se numește o escrocherie”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu îi prevede un viitor strălucitor lui Rareș Ilie sub „tricolor”: „Cu toții știm că Rareș Ilie a mers la unul dintre cele mai mari cluburi. Pentru el e excepțional. Pentru România, poate Rareș va deveni căpitanul naționalei. Și Rapid are de câștigat”.

Clubul care l-a format pe Rareș Ilie va primi o sumă uriașă în urma transferului în Ligue 1: „Mai există un partener al nostru care are de câștigat. ACS Juniorul a decis, atunci cand l-a transferat pe Rareș la noi, să-și păstreze un procent din viitoarele drepturi ale juniorului. Astăzi, acel procent înseamnă un milion de euro”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea pretinde un procent de 30% din transferul lui Rareș Ilie: „E o aberație! Pentru mine e un subiect închis”

Conflictul dintre Victor Angelescu și Florin Manea a avut un nou episod, după ce impresarul a cerut un comision de 30% din transferul lui Rareș Ilie: „Florin Manea nu mai e în club, contractul lui s-a terminat, a expirat. Nu a existat nicio clauză de acest gen, nu are nicio legătură el cu Rareș Ilie! E o aberație!

Orice contract are o dată scadentă, iar contractul lui a expirat. Nu v-ați obișnuit ce aberații vorbește Florin Manea? El a plecat cu scandal atunci… Pentru mine e un subiect închis”, a spus și patronul Rapidului, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Manea amenință Rapid cu tribunalul: „Vorbim cu avocații de la TAS. O să decidă un judecător”

Florin Manea a amenințat Rapidul cu un proces de lungă durată: „Eu sunt o persoană calmă, nu am de ce să mă cert. Zice că e expirat contractul, da, s-a terminat, o să decidă instanța dacă în 2021 sau 2022, dar ilegal nu este.

Eu nu dețin procente, eu am deținut acele procente ca un bonus, mie mi s-a oferit un bonus, nu 30% din jucător.

ADVERTISEMENT

Vorbim cu avocații de la TAS, în momentul în care aduci un jucător pe care se ia 5 milioane, nu se mai ține cont dacă pleacă la 1 sau 2 ani după ce ai plecat tu. Eu nu am nicio problemă. O să decidă un judecător”, a declarat impresarul potrivit Pro Sport.

ADVERTISEMENT