Fotbal intern

Rapid începe pregătirile pentru Liga a 2-a! Amicale de lux pentru giuleșteni

15.06.2019 | 20:49
Rapid incepe pregatirile pentru Liga a 2a Amicale de lux pentru giulesteni

Rapid se reunește luni cu gândul de a obține cea de-a treia promovare consecutivă. Misiunea giuleștenilor se anunță însă una mai dificilă decât în precedentele două sezoane.

Rapid începe pregătirile pentru Liga a 2-a!

Deși campania de transferuri abia a început, Daniel Pancu va avea sub comandă trei jucători noi deja: : atacantul de 21 de ani Matias Roskopf, mijlocașul George Tudoran de 23 de ani, dar și Gabriel Dodoi, atacant, 20 de ani, venit de la CFR Cluj. În plus, Rapid l-a convins pe Marian Vlada să-și prelungească înțelegerea cu încă un an.

“Pentru mine, fiecare meci jucat în tricoul clubului pe care îl iubesc de mic este ceva fantastic, astfel că sunt extrem de bucuros să mai joc aici încă un an. Îmi doresc enorm să ajung cu Rapid în prima ligă, mai ales că am venit aici când echipa era în liga patra” – a spus Marian Vlada, la semnarea noului contract.

Rapid are deja trei amicale stabilite în această pauză de vară. Deși abia a promovat în Liga a 2-a, Rapid a găsit adversare de calibru: cu Malatyaspor și Sivasspor, echipă din Superlig, va juca în cantonamentul din Turcia, iar pe Hapoel Haifa, formație din prima ligă din Israel, o va întâlni în Regie, pe 22 iulie.

Giuleștenii vor avea concurență serioasă în lupta pentru promovare în Liga a 2-a. Petrolul, U Cluj, UTA Arad, FC Argeș sau Concordia Chiajna sunt câteva dintre formațiile care și-au propus la rândul lor promovarea în prima ligă.

Proiectul început în vara lui 2017 s-a dovedit un succes total pentru giuleșteni, spre deosebire de cel al rivalilor de la CSA Steaua, care continuă să evolueze în Liga a 4-a, ratând promovarea doiu ani la rând.

Daniel Pancu a declarat la finalul sezonului din Liga a 3-a că Rapid va încerca să transfere câțiva jucători de calibru, precum Filipe Teixeira sau Alexandru Ioniță II.