Fotbal intern

RAPID. Jucătorii giuleşteni, umiliţi de şefi! “Am ajuns ca o echipă de judeţ!”

Rapid a pierdut ruşinos cu FC Botoşani, scor 0-3, şi s-a afundat şi mai mult în subsolul clasamentului. Evoluţia elevilor lui Marian Rada a fost una foarte slabă, doar Pancu şi Dică avînd...
28.10.2014 | 16:48
RAPID Jucatorii giulesteni umiliti de sefi Am ajuns ca o echipa de judet

Rapid a pierdut ruşinos cu FC Botoşani, scor 0-3, şi s-a afundat şi mai mult în subsolul clasamentului. Evoluţia elevilor lui Marian Rada a fost una foarte slabă, doar Pancu şi Dică avînd unele sclipiri pe teren. Din păcate, prea puţin! Situaţia financiară precară a clubului din Grant i-a făcut a cunoscut săptămîna trecută încă un episod. FANATIK.RO a aflat că delegaţia Rapidului a ajuns la Botoşani împărţită în două, bineînţeles din cauza lipsei banilor.

O parte cu avionul, cealaltă cu autocarul!

Astfel, antrenorii şi jucătorii importanţi ai Rapidului au zburat cu avionul, în timp ce restul delegaţiei a ajuns la Botoşani cu autocarul. Printre cei care nu au ajuns în Moldova pe calea aerului s-a numărat şi Emil Dică! Mijlocaşul era şi el pe lista celor care ar fi trebuit să ajungă cu avionul, însă FIFA i-a pierdut buletinul şi nu s-a putut îmbarca. În aceste condiţii, s-a văzut nevoit să parcurgă cei 450 de kilometri cu autocarul şi a ajuns frînt de oboseală la Botoşani.

Au plătit doar dus!

Situaţia nu s-a mai repetat, însă, şi la revenirea în Bucureşti. Din lipsa banilor, cei care au avut plăcerea să călătorească pe care aerului s-au văzut nevoiţi că revină în Capitală cu autocarul, alături de restul persoanelor din staff. “Nu a fost nici o strategie a conducerii, lipsa de bani şi-a spus, din nou, cuvîntul. Nu se poate să nu ai bani pentru o deplasare cu avionul. Cei care au mers cu autocarul au făcut 11 ore pe drum, au prins şi un accident grav pe drum. Erau rupţi de oboseală. Mai mult, la întoarcere am venit toţi cu autocarul, a fost prea mult un drum dus-întors cu avionul. Am ajuns precum o echipă de judeţ”, au comentat, dezamăgiţi, sursele FANATIK.RO.

7 ore este durata aproximativă în care un autocar parcurge distanţa dintre Bucureşti şi Botoşani

16 este locul pe care Rapid îl ocupă în clasamentul Ligii 1 după 12 etape