Sport

Rapid – Krim Ljubljana 30-24, în returul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin. Calificare istorică pentru campioana României, în ultimul minut. Pe cine înfruntă pentru Final Four. Video

Rapid - Krim Ljubljana 30-24, în returul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele vor juca în sferturile de finală cu Vipers Kristiansand.
26.03.2023 | 18:24
Rapid  Krim Ljubljana 3024 in returul playoffului Ligii Campionilor la handbal feminin Calificare istorica pentru campioana Romaniei in ultimul minut Pe cine infrunta pentru Final Four Video
Meciul de handbal feminin dintre Rapid Bucuresti si Lokomotiva Zagreb, contand pentru Grupa B a Ligii Campionilor, desfasurat Sala Polivalenta din Bucuresti, duminica 12 februatie 2023. © FOTO:Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
26-03-2023
15:39

Rapid va juca în sferturile de finală cu Vipers Kristiansand

Învinsă la o diferență de 5 goluri în deplasare, Rapid a reușit să întoarcă rezultatul în ”Polivalentă”. A fost 30-24, diferența fiind stabilită în secvențele de final ale întâlnirii.

Giuleștencele izbutesc o calificare istorică în sferturile de finală. Adversară urmează să fie Vipers Kristiansand, campioana ultimelor două ediții.

26-03-2023
13:57

Rapid - Krim Ljubljana 30-24

Vezi aici desfășurarea meciului.

Final de meci: Rapid învinge la 6 goluri și merge în sferturile de finală!

Min.55: Giuleștencele se desprind la 7 goluri (28-21).

Min.50: Replică a Rapidului care are din nou avans de cinci goluri (23-18).

Min.45: Krim a recuperat din handicap (19-16).

Min.40: Giuleștencele se duc la +6, diferență de calificare (18-12).

Min.35: Rapid a egalat situația la general (15-10).

A început repriza secundă.

Min.30: La pauză, giuleștencele au recuperat patru goluri (12-8).

Min.20: Giuleștencele au avans de trei goluri (8-5).

Min.15: Rapid se desprinde la două goluri la jumătatea primei reprize.

Min.10: Ambii portari fac minuni și scorul este doar 3-2 în favoarea Rapidului.

Min.5: Rapid conduce cu 2-1.

Min.1: Start meci.

Meciul Rapid – Krim Ljubljana are loc duminică, 26 martie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul manşei retur a play-off-ului de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleştencele nu au deloc o msiune uşoară, deoarece au pierdut în tur, în capitala Sloveniei, destul de sever, cu scorul de 24-29.

Unde se joacă meciul Rapid – Krim Ljubljana

Întâlnirea Rapid – Krim Ljubljana se dispută duminică, 26 martie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Capitală, în returul play-off-ului de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Fetele pregătite de puţină vreme de antrenorul Kim Rasmussen au făcut un meci mult sub aşteptări în capitala Sloveniei şi acum şi-au îngreunat mult obiectivul calificării în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Rapid va beneficia, ca de obicei, de aportul unei superbe galerii, cu adevărat al 12-lea jucător al echipei, apreciat mult şi de străinele din lot, care au spus la unison că asemenea suporteri nu au mai văzut niciodată unde au mai jucat. Şi Kim Rasmussen a spus că este convins că prezenţa miilor de fani alb-vişinii va conta enorm în tentativa de remontare a handicapului.

Cine transmite la TV partida Rapid – Krim Ljubljana

Partida Rapid – Krim Ljubljana se joacă duminică, 26 martie, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă Cristian Gaţu din Bucureşti în returul play-off-ului de calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Kim Rasmussen a prefaţat cu luciditate meciul: „Krim este o echipă deșteaptă, bine organizată, ne așteptăm la un meci foarte greu. Cu siguranță vor încerca să preia controlul partidei, dar noi trebuie să rămânem concentrați pe ce avem de jucat. Se poate întâmpla orice, va fi greu, Krim are jucătoare de bază cu multă experiență.”

Cine este Krim Ljubljana, adversara Rapidului în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

Krim Ljubljana este cea mai puternică echipă din istoria handbalului feminin din Slovenia. Krim Ljubljana este prezentă pentru a 28-a oară în cele 30 de ediîții ale Ligii Campionilor la handbal feminin. De 27 de ori a ieşit campioana Sloveniei, de tot atâtea ori a luat Cupa iar în anii 2001 şi 2003 câştiga Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în ultimii ani performanţele nu au mai existat, din motive financiare clubul nemaiputând aduce nume de top, echipa pregătită de Dragan Adzic rămâne periculoasă. Mai ales că din vară a ajuns la Ljubljana Barbara Lazovic, fostul inter al CSM-ului, iar în poartă se află brazilianca Barbara Arenhart, unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume, care a jucat la Baia Mare. Extrema dreaptă Radicevic a trecut şi ea pe la CSM Bucureşti. Franţuzoaica Alison Pineau la coordonare, cu trecut la Baia Mare va lipsi fiind accidentată.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Krim Ljubljana

Pentru casele de pariuri victoria clară a slovenelor în primul meci nu pare a fi ceva care să le acorde credit. Dimpotrivă, Rapid are o cotă foarte joasă pentru a câştiga meciul, un 1,28 care poate suprinde. Dacă însă Krim va reuşi să facă acelaşi meci bun din tur cota la victorie va fi de 5,00 în  timp ce egalul ajunge la cota de 16.00.

ADVERTISEMENT

Între cele două echipe nu există decât confruntarea din tur, una în care Rapid nu s-a regăsit nici un moment, cedând la cinci goluri, o diferenţă clară pentru o dublă manşă. Rasmussen este foarte obiectiv  şi recunoaşte că echipa sa a evoluat mult suv aşteptări, ratând enorm din situaţii foarte bune, dar crede că există potenţial pentru un meci mare la retur.

 

 

ADVERTISEMENT