Un fost căpitan al Rapidului, la un pas de a reveni în Giuleşti! "Decât în Liga 1 cu 200 de fani, mai bine în Liga 4 cu 10.000"

Giulesti, Rapid, Ionuţ Voicu

După ce două echipe din Liga 1 l-au anunţat, în doar câteva luni, că nu au nevoie de serviciile sale, Ionuţ Voicu a ales să se întoarcă la dragostea dintâi, Rapidul. Chiar dacă a mai trecut în carieră şi pe la alte grupări până să ajungă în Giuleşti, microbiştii îl percep ca pe un rapidist veritabil.

Fundaşul în vârstă de 33 de ani a uitat repede de neîmplinirile din ultimul an de la Iaşi, şi de episodul Gaz Metan Mediaş, şi afirmă că, în cazul în care nu va primi o ofertă de nerefuzat, va alege să joace din iarnă pentru Academia Rapid, echipă alături de care se pregăteşte în acest moment. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Încă un "alb-vişiniu" pur sânge se întoarce în iarnă la Rapid

"Deocamdată mă antrenez cu Rapid şi mă simt foarte bine! Normal că m-ar tenta o revenire aici. Pe Giuleşti m-am simţit cu adevărat fotbalist! Decât să joc în Liga 1 cu 200 de fani în tribune, mai bine în Liga a 4-a cu 10.000 de fani. Rapidul rămâne frumos şi în Liga a 4-a!", a declarat Ionuţ Voicu pentru GSP.ro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Ionuţ Voicu a evoluat la Rapid în perioada 2012-2015 şi a ajutat echipa la promovarea în Liga 1, fiind de mai multe ori căpitanul echipei în lipsa lui Pancu şi Săpunaru. Tot în iarnă se va alătura proiectului din Giuleşti un alt fost căpitan, Vasile Maftei, fundaşul central în vârstă de 36 de ani care a plecat la începutul sezonului de la FC Voluntari.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933