Sport

Rapid le declară război foștilor rapidiști! „Respectivul va trebui să își asume și consecințele morale sau cu iz penal”

Rapid a emis un comunicat oficial dur prin care le declară război foștilor angajați ai clubului „alb-vișiniu”. Giuleștenii invocă acuzații nejustificate.
20.06.2023 | 15:00
Rapid le declara razboi fostilor rapidisti Respectivul va trebui sa isi asume si consecintele morale sau cu iz penal
Rapid le-a declarat război foștilor rapidiști. Foto: 1923.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a emis un punct de vedere oficial pe rețelele de socializare prin care contestă acuzațiile foștilor angajați ai clubului din Giulești. Daniel Pancu, Marius Șumudică sau Florin Manea sunt doar câțiva dintre foștii rapidiști care au adus acuzații giuleștenilor.

Rapid le declară război foștilor rapidiști: „Absolut orice realizare declanșează o avalanșă de acuze”

Rapid a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Superligii în sezonul 2022/2023, însă giuleștenii vor să câștige titlul în stagiunea care va începe la mijlocul lunii iulie. Giuleștenii au fost criticați de foști mari fotbaliști al clubului, precum Daniel Pancu și Marius Șumudică, mai ales pentru politica de transferuri din sezonul încheiat recent.

ADVERTISEMENT

În urma ultimelor acuzații aduse conducerii, clubul Rapid a răbufnit și a postat un amplu comunicat pe rețelele de socializare. Clubul „alb-vișiniu” contestă cu vehemență acuzele venite „dinspre cei care se pretind ‘rapidiști de-o viață’”.

„Constatăm că, de o bună perioadă de timp, foști angajați sau colaboratori, la un anumit moment, ai Clubului nostru își varsă frustrările asupra Rapidului în mod nejustificat.

ADVERTISEMENT

Absolut orice realizare pe plan sportiv, administrativ sau la nivel de patronat, declanșează o avalanșă de acuze duse către jigniri la adresa celor care încearcă să construiască un Rapid cu baze solide și bine organizat și care an de an traversează o curbă ascendentă”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

„Respectivul va trebui să își asume și consecințele morale sau cu iz penal”

„Surprinzător, aceste acuze interminabile și judecăți lipsite de orice logică și fundament, nu vin din partea rivalilor dintotdeauna, ci chiar dinspre cei care se pretind “rapidiști de-o viață” și ai căror predecesori au avut realizări ce vor rămâne întipărite pentru totdeauna în istoria vișinie. 

ADVERTISEMENT

La fel de surprinzător, toate aceste acuzații și jigniri nefundamentate vin într-un context în care transparența la Rapid este literă de lege și orice activitate și acțiune de ordin financiar, și nu numai, poate fi oricând verificată de către oricare suporter, reprezentant mass-media, simplu curios etc.

Indiferent de numele, statutul, notorietatea sau trecutul celui care va denigra aruncând cu noroi în brandul Rapid, respectivul va trebui să își asume și consecințele morale sau cu iz penal.

ADVERTISEMENT

Astfel, Clubul Rapid își rezervă dreptul de a lua orice măsuri legale va considera de cuviință în astfel de situații”, se mai arată în comunicatul oficial al Rapidului.

Marius Șumudică a făcut publică în direct la TV invitația primită din partea Rapidului cu ocazia sărbătoririi cententarului care va avea loc pe 25 iunie. Fostul fotbalist și antrenor al „alb-vișiniilor” s-a arătat deranjat de modalitatea prin care a fost trimisă invitația, dar și pentru că a fost rugat să facă un scurt video de prezentare.

ADVERTISEMENT