Sport

Handbalistele de la Rapid, ședință foto specială de Crăciun: „Ne dorim să arătăm ca niște doamne”. Foto

Rapidistele au fost premiate cu o ședință foto inedită pentru rezultatele excelente din Liga Florilor, unde sunt lidere autoritare la nu mai puțin de cinci puncte de CSM București.
21.12.2021 | 13:30
Rapid București este lider în Liga Florilor la cinci puncte distanță de CSM București. Sursă foto: CS Rapid
ADVERTISEMENT

Fetele de la Rapid termină anul pe primul loc în campionat, la șase puncte distanță de CSM București, Dunărea Brăila și Râmnicu Vâlcea.

Giuleștencele au devenit Crăciunițe pentru o zi la o ședință foto într-un decor de poveste, demonstrând că pot fi fără probleme și modele.

ADVERTISEMENT

Handbalistele de la Rapid, Crăciunițe pentru o zi

Veterana Rapidului, Oana Lefter, a fost extrem de încântată de ședința foto care s-a întins pe parcursul a câteva ore: „A fost foarte frumos, ne-am destins un pic, am glumit…Am avut săptămâni grele, cu multe antrenamente și ne-a prins bine acest fel de team-building”.

Deși mulți bărbați le consideră pe handbaliste mai băiețoase, fetele au demonstrat încă odată că pot fi la fel de feminine care orice alte doamne și domnișoare.

ADVERTISEMENT

Ne-am aranjat, ne-am machiat, ne dorim să arătăm bine, să fim doamne, pentru că mereu suntem în echipament, pe teren, transpirate și lumea ne vede doar așa…”.

Oana Lefter, mai are o singură dorință înainte să se retragă: „Mi-aș dori să terminăm pe primul loc”

„Alb-vișiniiile” au fost extrem de dezinvolte și s-au distrat din plin pe tot parcursul ședinței foto și au folosit toate accesoriile din recuzită.

ADVERTISEMENT

Oana Lefter a anunțat oficial că se va retrage în vară la finalul campionatului și are o dorință arzătoare înainte de Crăciun.

„Rapid cu siguranță va fi în cupele europene, acesta este ultimul an pentru mine, mă voi opri definitiv de această dată, la vară. Mi-aș dori să terminăm pe primul loc, să ieșim campioane!”, a declarat Oana.

ADVERTISEMENT

Cele mai sexy handbaliste de la Campionatul Mondial din Spania

FANATIK a realizat un top al celor mai sexy jucătoare de la Campionatul Mondial de handbal feminin, din care nu putea să lipsească țara noastră.

Tess Wester, transferată în acest an de CSM București poate fi considerată fără doar și poate una dintre cele mai sexy handbaliste din lume.

Laura Moisă nu putea lipsi nici ea din acest top, fiind cu siguranță una dintre cele mai frumoase handbaliste din România.

Topul este completat de jucătoare precum Yulia Managarova, Viktoria Lukacs, Sandra Toft, Nora Mork și Simone Boehme.

ADVERTISEMENT