Sport

Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Iosif după al 7-lea meci la rând fără victorie: ”Eu nu sap pe nimeni”

Seria de rezultate fără victorie a Rapidului a dat frâu liber speculațiilor privind iminenta înlocuire a antrenorului Mihai Iosif. Liber de contract, Marius Șumudică e tehnicianul al cărui nume e cel mai des invocat.
11.02.2022 | 23:40
Marius Sumudica mesaj pentru Mihai Iosif dupa al 7lea meci la rand fara victorie Eu nu sap pe nimeni
Marius Sumudica, pe vremea cand era antrenor la Rapid. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a remizat 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a ajuns la șapte meciuri consecutive fără succes în Casa Pariurilor Liga 1.

Antrenorul Mihai Iosif a ținut încă un discurs revoluționar la finalul partidei de la Mioveni și s-a declarat iritat de faptul că este ”demis” constant în ultimele luni. Marius Șumudică a ținut să-i transmită un mesaj.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică: ”Când voi fi solicitat de vreo echipă mă voi gândi”

Rămas liber de contract după ce a fost dat afară de Malatyaspor, Marius Șumudică a fost menționat tot mai des ca posibil succesor al lui Mihai Iosif.

Tehnicianul care a promovat cu Rapid în primul eșalon este extrem de iubit în Giulești, dar rezultatele nu îi mai ajută pe feroviari, care sunt aproape să rateze accederea în faza play-off.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a intervenit la Digisport și i-a transmis prietenului său că nu are de ce să-și facă griji și că nu a discutat cu nimeni din conducerea clubului Rapid.

”Eu n-am avut nicio discuție cu nimeni din conducerea Rapidului. Țin să-i transmit lui Mihai Iosif că nu se pune problema ca Marius Șumudică să vină la Rapid în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Eu n-am nicio cazma, nu sap pe absolut nimeni. Eu sunt bine acasă, dar când voi fi solicitat de vreo echipă mă voi gândi”, a spus Șumudică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Rapid alunecă încet dar sigur din zona play-off

Echipa antrenată de Mihai Iosif nu a mai câștigat din 10 decembrie (2-0 cu FC Argeș), acela fiind și singurul succes din ultimele 12 etape.

ADVERTISEMENT

Egalul cu Sepsi îi țin pe vișinii în afara locurilor de play-off în Casa Pariurilor Liga 1, iar finalul sezonului regulat este extrem de dificil pentru Rapid.

Giuleștenii vor întâlni pe CFR Cluj, Dinamo, FC U Craiova și Academica Clinceni în meciurile care au mai rămas de disputat din prima parte a sezonului în curs.

Singurul meci ce poate fi numit facil este cel din ultima etapă cu Academica, în vreme ce disputele cu CFR, Dinamo și FC U Craiova vor fi veritabile teste de personalitate pentru Rapid.

ADVERTISEMENT