Carousel hot news

ALARMĂ în Grant: “Nu au bani să ajungă la meciuri!”

Rapid este în insolvenţă, iar problemele de la club sînt grave. Grigore Sichitiu, fostul preşedinte al Rapidului, a dezvăluit în premieră la DolceSport problemele grave cu care se confruntă...
16.12.2013 | 18:00
ALARMĂ în Grant:
Andrei Ciolacu reactioneaza dupa o ratare.
ADVERTISEMENT

Rapid este în insolvenţă, iar problemele de la club sînt grave. Grigore Sichitiu, fostul preşedinte al Rapidului, a dezvăluit în premieră la DolceSport problemele grave cu care se confruntă clubul.

Nu sînt nici bani de arbitraj sau motorină

Grigore Sichitiu a anunţat că în Giuleşti nu sînt nici bani pentru motorina autocarului, astfel încît jucătorii să ajungă la meci.

Să nu ai bani de arbitraj, să ajungi la meci, să plăteşti motorina…mi se pare dureros. Nu vreau să intru în detalii, îmi este mie ruşine! Chiar dacă nu este acţionar şi nu apare în acte, toată susţinerea financiară în această perioadă a fost făcută de Cristescu”

ADVERTISEMENT

Sichitiu este deranjat şi de vînzarea lui Alexandru Ioniţă la Astra. “Toată lumea aştepta să se construiască o echipă, să promovăm, ei au ales să-l vîndă pe cel mai promiţător tînăr, Alexandru Ioniţă. Dacă s-ar cumpăra alţi jucători din vînzarea lui, ar fi bine, dar aici este problema, că sînt în insolvenţă. Totul trece prin semnătura administratorului judiciar, doamna Cristina Andronache. Toţi banii se duc în cont şi situaţia de controlată de administratorul judiciar.  Cine mai e interesat să cumpere clubul cînd nu mai ai pe cine să vinzi? Ioniţă este un jucător de milioane, cum să-l dai pe cîteva sute? Este o lovitură de imagine dăunătoare. Clubul nu se reconstruieşte cu 300.000 de euro, cît a luat Rapid pe Ioniţă”, a declarat fostul preşedinte.  

Sichitiu despre intrarea în insolvenţă a Rapidului: Cum să bagi un club în faliment cu activele actuale, cînd erau jucători ca Pecanha, care a plecat liber. Fosta conducere a fost păcălită cînd a decis introducerea în insolvenţă, trebuiau să se intereseze mai mult. Copos a pierdut milioane, băncile i-au luat mulţi bani! El nu a plătit nimic din ianuarie pînă în iulie, cînd ne-am dus noi. În februarie mai bine şi licenţierea, iar toate datoriile curente trebuiesc achitate! Copos nu mai avea bani, era clar că îndrepta clubul spre faliment. Zamfir şi Cristescu au vrut să stopeze acest parcurs! Dacă nu vine cineva cu potenţă financiar, soarta Rapidului devine foarte, foarte periculoasă”

ADVERTISEMENT

DIRECTOR TEHNIC - SPORTUL STUDENTESC

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri