Se cere EXCLUDEREA Rapidului din Liga 1. “Nu trebuie să fim luaţi de proşti”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
22/07/2016, 19:20
Se cere EXCLUDEREA Rapidului din Liga 1. “Nu trebuie să fim luaţi de proşti” GALERIE FOTO

După ce Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a emis un comunicat de presă în care anunţă că va face plîngere penală pentru înscrierea Rapidului în Liga 1 (vezi detalii AICI), un nou oficial al echipei bănăţene critică tergiversarea situaţiei.

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, a transmis un mesaj dur către forurile competente din România, LPF şi FRF.

“Deşi sîntem consideraţi o ţară de proşti, nu trebuie să fim luaţi de foarte proşti. Noi ne pregătim să jucăm meciul cu Botoşani la Timişoara. Şi nu ne este frică de nimeni, nici de punctajul cu care sîntem penalizaţi.

Eu am discutat cu un avocat cunoscut în ţara asta, un prieten de-al meu, nu-i dau numele, un avocat care a apărat multe personalităţi ale neamului românesc. Şi mi s-a spus că dacă se ia o decizie invers cu cea care s-a luat, s-ar putea să fie una gravă şi vor cădea foarte mulţi oameni la necaz”, a declarat tehnicianul.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×