“Rapid nu putea să fie condus de un copil şi o doamnă!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
29/07/2016, 19:38
“Rapid nu putea să fie condus de un copil şi o doamnă!”

Grigore Sichitiu, fostul preşedinte al Rapiduluia dezvăluit într-o emisune televizată că nu îi vine să creadă că unul dintre cele mai iubite cluburi din fotbalul românesc va dispărea.

“Nici acum nu-mi vine să cred că un asemenea club dispare. Au fost atîtea momente cînd putea fi salvat, dar de fiecare dată s-a întîmplat ceva.
A fost acest club mai sus, mai jos, dar asta e o mare tragedie pentru fotbalul românesc.

Îmi pare extrem de rău pentru ce s-a întîmplat şi doar oamenii sînt de vină pentru asta.

Eu am avut o colaborare scurtă cu Zamfir şi Cristescu şi am plecat pentru că am înţeles că fotbalul intrase pe alte mâini. Nu poate fi condus un club de un copil şi o doamnă. Un club trebuie să fie condus de oameni care se pricep cu adevărat”, a spus Sichitiu.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport, ora 19:30. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×