Sport

Rapid nu renunță la play-off. Mihai Iosif: „Credem că putem mai mult”. Video

Giuleștenii vor să ocupe un loc de play-off la finalul sezonului regulat. „Credem că putem mai mult”, a anunțat antrenorul Mihai Iosif înaintea duelului cu UTA.
28.01.2022 | 20:01
Rapid nu renunta la playoff Mihai Iosif Credem ca putem mai mult Video
ADVERTISEMENT

Rapid are planuri mari la primul sezon pe prima scenă a fotbalului românesc după șase ani de absență. Chiar dacă obiectivul oficial rămâne evitarea retrogradării, Mihai Iosif și elevii săi țintesc un loc în partea superioară a clasamentului.

Alb-vișiniii luptă pentru play-off. Mihai Iosif a făcut anunțul

Nu s-a schimbat speech-ul, e vorba de ce ne dorim noi în special în vestiar și alături de conducere. Credem că putem mai mult. Obiectivul clubului rămâne același, dar obiectivul nostru personal – am spus și înainte de acest miniretur – este intrarea în play-off”, a declarat tehnicianul la conferința de presă premergătoare duelului cu UTA, echipă care își joacă, practic, ultima șansă pentru prezența în play-off, după eșecul cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Dată fiind această situație, căreia i se adaugă și problemele de lot, giuleștenii nu vor avea o misiune deloc ușoară sâmbătă, 29 ianuarie, la ora 20:00, pe Arena Națională. „Întâlnim o echipă bună, care e lângă noi, acolo și sperăm la sfârșitul meciului să fim cei ce se vor bucura de cele trei puncte. Nu cred că au abandonat lupta pentru play-off, vor juca la victorie, dar ne interesează foarte mult ce facem noi.

Noile achiziții se adaptează cât mai bine la ceea ce ne dorim și sper să dea cât mai multe lucruri bune pe teren. Cu absențele stăm ‘bine’, nimic nou sub soare, așteptăm să-și revină cât mai repede cei ce sunt loviți. Situația lui Grigore e ca și până acum, se află în perioada de recuperare, va reveni curând”, a mai spus Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Albu așteaptă noi cadouri de la suporterii arădeni: „Să-mi trimită ce vor ei”

Prezent împreună cu antrenorul său la conferința de presă, Alexandru Albu și-a amintit de frigiderul primit în dar de la suporterii UTA-ei după remiza din tur (n.r. 2-2) și i-a asigurat, amuzându-se copios pe seama situației, că nu ar refuza nici acum un astfel de gest: „Să-mi trimită ce vor ei cadou, că îl primesc. Așa m-a învățat mama, să primesc orice cadou”.

Cât despre meciul propriu-zis, mijlocașul împrumutat de la Concordia Chiajna nu își poate dori altceva decât o victorie a echipei sale, fie și la limită, printr-un autogol. „Întâlnim o echipă solidă, care a adus câțiva jucători buni, dar au și pierdut vreo patru jucători la fel de buni. Vin, practic, pentru  o ultimă șansă la locurile de play-off, noi încă suntem acolo, în cărți și trebuie să punem în practică ceea ce am antrenat în această săptămână, să fim un pic mai atenți pe faza ofensivă.

ADVERTISEMENT

Dacă vom juca ceea ce trebuie, cum am făcut în foarte multe meciuri, vom câștiga. Nu știu dacă va fi un avantaj maxim că vom juca pe Arena Națională.

Eu aș fi vrut să jucăm la noi acasă, dar sperăm să vină cât mai mulți suporteri, atât cât avem voie, pentru că este un derby.  Cu ei alături ați văzut că suntem mult mai puternici, îi așteptăm cu mare drag și la final să ne bucurăm împreună.

ADVERTISEMENT

 Îmi doresc un 1-0 cu UTA. Poate să marcheze oricine, să-și dea și ei autogol, pe mine mă interesează scorul. Dacă voi reuși să marchez, să fie primit.

Nu trebuie să stăm să calculăm punctele sau meciurile, trebuie să luăm meci cu meci, să le tratăm ca pe niște finale și cu cât adunăm mai multe puncte, cu atât obiectivul se poate îndeplini.

Degeaba faci calcule și apoi te trezești fără puncte. De ce să te gândești, să pui presiune pe tine? Îți faci rău. Trebuie să te gândești de la meci la meci și abia la final faci calculele, să vezi câte puncte ai adunat și ce pe loc te clasezi”, a mai spus Alexandru Albu.

ADVERTISEMENT
Tags: