Carousel hot news

Jucătorii cu contracte babane nu vor să plece!

Rapid a adus 15 jucători în această vară, unii dintre ei fiind impresariaţi de Ana Maria Prodan. Cum giuleştenii au fost retrogradaţi în Liga a 2-a, situaţia fotbaliştilor cu contracte mari...
05.08.2013 | 11:58
Jucătorii cu contracte babane nu vor să plece!

Rapid a adus 15 jucători în această vară, unii dintre ei fiind impresariaţi de Ana Maria Prodan. Cum giuleştenii au fost retrogradaţi în Liga a 2-a, situaţia fotbaliştilor cu contracte mari devine neclară.

“Cînd ai un contract semnat, atunci ţi l-ai asumat. Este normal să-ţi doreşti să scapi de jucătorii cu contracte mari, dar nu este aşa de uşor. Voi avea o discuţie cu oficialii de la Rapid, dar nu cred că vor fi jucători care vor pleca din Giuleşti. Rapid e un club care joacă mereu cu stadionul plin indiferent că este în Liga 1 sau în Liga a 2-a”, a declarat Ana Maria Prodan la sport.ro.

În replică, patronul Rapidului, Nicolae Cristescu, a anunţat că va căuta să renunţe la jucătorii cu salarii mari. “Va fi greu să ţinem în Liga a 2-a toţi aceşti fotbalişti pe care i-am adus recent. Au pretenţii mari, de Liga 1”, a spus omul de afaceri.

În această vară au sosit la Rapid 15 jucători noi. Este vorba de Balauru, Lung, Vali Negru, Păcurar, Bălan, Tătaru, Iacob, Tănasă, Adrian Pătulea, Cătălin Doman, Raul Costin, Marius Martac, Paulinho, Alex Grigoraş şi Cristian Muscalu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri