Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Rapid nu termină mai sus de locul 5!” Previziuni sumbre pentru Dan Șucu

Marian Iancu are previziuni sumbre pentru Dan Șucu. Fostul patron din SuperLiga nu o vede pe Rapid București mai sus de locul 5.
06.07.2024 | 13:28
Rapid nu termina mai sus de locul 5 Previziuni sumbre pentru Dan Sucu
„Rapid nu termină mai sus de locul 5!” Previziuni sumbre pentru Dan Șucu. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Iancu a vorbit despre situația giuleștenilor și așteptările sale pentru sezonul 2024-2025 din SuperLiga. Fostul patron de la Politehnica Timișoara nu crede că trupa finanțată de Dan Șucu va termina mai sus de locul 5.

Previziuni sumbre pentru Dan Șucu: „Rapid nu termină mai sus de locul 5!”

Rapid București și-a propus să se claseze pe podiumul din SuperLiga în noul sezon, însă nu toți giuleștenii cred în șansele trupei lui Neil Lennon. Marian Iancu susține că gruparea de sub Podul Grant nu ar putea să termine mai sus de locul 5 din play-off.

ADVERTISEMENT

„Sunt prea multe elemente noi ca să putem spune că vor fi rezultate liniare. Va fi încă un an de formare, asta dacă nu va vinde din calitate. Încă un an în care nu știu dacă va trece locul cinci sau șase, asta e părerea mea.

La Șucu este totul all-in începând din momentul ăsta, adică totul se decontează la el. Copos a venit în 1993 și a câștigat Cupa în 1998 și primul titlu în 1999, deci Șucu este în timing. Are timpul necesar să îl egaleze măcar pe Copos.

ADVERTISEMENT

Cred că ambițiile lui sunt mai mari decât atât, vrea să aducă mai multe trofee decât Copos. Tot ce e mai mult de locul cinci este un câștig, este normal să fie așa. Nu spun asta în sensul rău, doar că sunt prea multe elemente de noutate care nu pot să asigure o creștere de anul ăsta”, a spus Marian Iancu.

Transferul lui Rrahmani e testul lui Viorel Moldovan la Rapid: „E omul obiectiv, nu aș repeta greșelile de anul trecut”

„Dacă aș fi conducător nu ar pleca nimeni anul ăsta, cu atât mai mult Rrahmani. Nu aș mai face greșelile de anul trecut cu Dugandzic sau Moldovan. Nu l-aș da pe Rrahmani nici acum și nici în iarnă, l-aș da la anul în vară.

ADVERTISEMENT

E omul obiectiv, este unul dintre puținii care sunt în obiectiv. Dacă aș fi fost conducător nu ar fi plecat sau aș fi găsit doi jucători cu notorietate, care să fie de valoare cu certitudine. Nu m-aș duce după bani, nu are cum să își piardă din valoare.

Rrahmani își va dori să își mențină statutul, va juca la aceeași intensitate. Pentru mine este un test și pentru Viorel Moldovan ca și conducător. Vreau să văd dacă este un conducător care are un cuvânt de spus datorită calității venite din iarbă.

ADVERTISEMENT

Comisarul a venit din iarbă, deci știe cu ce se mănâncă varza de pe teren. Echipa trebuie să fie mai puternică prin aportul lui și asta am spus și public. Vreau ca Viorel Moldovan să iasă public cu argumente și să spună dacă se merită sau nu se merită ca un jucător ca Rrahmanisă dispară din SuperLiga”, a mai spus Iancu.

Marian Iancu, despre retragerea lui „Bocciu”: „Impactul dosarului i-a impus asta”

„Pot să estimez că impactul dosarului penal i-a impus treaba asta pentru a nu se expune. Nu ai telecomanda pentru masa suporterilor, nu știi în ce direcție se duce într-un anumit moment. El nu poate să își agraveze situația din dosar, pe care nu îl cunosc.

Cred că pasul făcut înapoi este o măsură de precauție și îl felicit. El poate să revină oricând după ce se limpezesc lucrurile. Nu este ușor să se întâmple ceva agravant. Se întâmplă ceva într-un context în care nu el implicat și chiar dacă nu e vinovat îl afectează.

„Dacă Chiricheș poate, atunci Săpunaru e mai bun ”

„Am o părere formată vizavi de Săpunaru. Dacă Chiricheș poate, atunci Săpunaru e mai bun din punctul meu de vedere. Atâta timp cât merge Chiricheș, merge și Săpunaru, mie îmi place mai mult Săpunaru. Ambii greșesc din cauza anilor.

Chiar și ținând cont de diferența de ani, eu merg pe mâna lui Săpunaru. Cred că va fi o soluție la care va apela antrenorul Rapidului. Săpunaru este un tip de onoare, înțelege situația. Fizic nu poate face compromisuri, este un om care simte.

Eu spun că este preferabil să cadă la o înțelegere cu antrenorul. Dacă antrenorul va stabili lucru ăsta îl va stabili într-un mod onest, nu are nimic cu Săpunaru. Nu are nimic personal să îi reproșeze lui Săpunaru, atunci cred că va înțelege.

Sunt prea multe noutăți, Șucu a preluat frâiele Rapidului din iarnă. Am spus de atunci că vor fi reforme importante în administrație și lot, pentru că sunt doi ani eșuați și nu va mai suporta lucrul ăsta. Este un element de noutate, un antrenor nou și un conducător nou”, a declarat fostul patron.

“RAPID NU TERMINA MAI SUS DE LOCUL 5! ” Marian Iancu, PREVIZIUNI SUMBRE pentru Dan Sucu

ADVERTISEMENT