Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid încearcă super-lovitura verii în SuperLiga: pregătește ofertă pentru Grameni de la Farul. Video exclusiv

Rapid pregăteşte o super lovitură pe piaţa transferurilor în această vară. Giuleştenii îl vor pe Constantin Grameni de la Farul Constanţa.
26.05.2023 | 11:04
Rapid incearca superlovitura verii in SuperLiga pregateste oferta pentru Grameni de la Farul Video exclusiv
Rapid pregăteşte super-lovitura verii în SuperLiga: ofertă pentru Grameni de la campioana Farul! Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid Bucureşti îşi propune titlul în sezonul viitor şi intră tare pe piaţa transferurilor. După ce l-a contactat pe Iulian Cristea, fundaşul central care şi-a reziliat contractul cu FCSB, Daniel Niculae a pus ochii pe un campion al României cu Farul Constanţa.

Rapid pregăteşte super-lovitura verii în SuperLiga: ofertă pentru Grameni de la campioana Farul!

Horia Ivanovici, realizatorul FANATIK SUPERLIGA, a dezvăluit că Rapid a făcut o ofertă pentru Constantin Grameni, unul dintre jucătorii de bază ai lui Gică Hagi la Farul Constanţa:

ADVERTISEMENT

“Din informaţiile noastre, Rapid pregăteşte lovitura anului. Lucrează la o ofertă fără precedent în istoria Rapidului. Acţionarii au pregătit 3,5 milioane de euro pentru transferuri, aici are şi un mare merit Daniel Niculae, preşedintele Rapidului.

Nu mai doarme noaptea băiatul ăsta, se gândeşte doar la transferuri. Rapid pregăteşte o ofertă fără precedent pentru Constantin Grameni de la Farul Constanţa. Acestea sunt amănuntele. 

ADVERTISEMENT

Rapid îl vrea neapărat, este obiectivul numărul 1 pentru Daniel Niculae şi Adrian Mutu”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Grameni, lăudat de Gică Hagi: “Are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă”

Constantin Grameni a jucat în acest sezon 38 de meciuri şi a reuşit să marcheze şase goluri. Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a fost lăudat de Gică Hagi, “Regele” spunând că este un pasator redutabil:

ADVERTISEMENT

“Dina Grameni este un mijlocaş care are un echilibru, o balanţă foarte bună între defensivă şi ofensivă. Gândeşte bine, pasează bine. Are un picior bun.

A marcat goluri, munceşte foarte mult şi este destul de tânăr, 20 de ani. Are timp să înveţe să ajungă mai bun, mai matur”, a spus Gheorghe Hagi despre “perla” Grameni.

ADVERTISEMENT

Se anunţă o vară fierbinte în Giuleşti. FANATIK a aflat că bugetul de transferuri al Rapidului este de 3,5 milioane de euro, iar şefii Rapidului susţin că sunt vizaţi cel puţin cinci jucători importanţi.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT