Stiri sportive

FARMECUL vieţii! Negocieri EŞUATE pentru 5.000 $!

Evenimentele petrecute în curtea Rapidului de la investirea lui Adrian Zamfir ca acţionar principal au creat o lipsă acută de credibilitate în rîndul angajaţilor, dar şi a suporterilor. În...
24.03.2014 | 00:09
FARMECUL vietii Negocieri ESUATE pentru 5000

Evenimentele petrecute în curtea Rapidului de la investirea lui Adrian Zamfir ca acţionar principal au creat o lipsă acută de credibilitate în rîndul angajaţilor, dar şi a suporterilor. În ciuda faptului că Viorel Moldovan, care are un capital de imagine puternic în Giuleşti, a anunţat că negocierile sînt aproape finalizate pentru ca el să preia pachetul majoritar de acţiuni al clubului feroviar, apropiaţii lui Adrian Zamfir îşi motivează lipsa încrederii în privinţa actualelor negocieri cu dezvăluirea unui eveniment halucinant!

În ciuda optimismului de care dă dovadă Adrian Zamfir în privinţa aprobării planului de reorganizare, situaţia din momentul de faţă stîrneşte o mulţime de întrebări din cauza lipsei de transparenţă de care a dat dovadă acţionarul giuleştean.  Dezvăluirile unui eveniment absolut şocant, detaliat de apropiaţii finanţatorului şi confirmat parţial de către partea vătămată, explică temerile masei rapidiste.

Cum a pierdut Rapid 200.000 euro!

Adrian Zamfir a discutat cu Ovidiu Ene, un om de afaceri din America şi rapidist înfocat, detaliile preluării Rapidului sau a participării sale în cadrul grupării feroviare ca sponsor, însă actualul patron giuleştean nu a mai ajuns în America dintr-un motiv absolut incredibil, negocierile fiind sistata brusc. “Zamfir ajunsese la acord verbal cu Ene şi urma să se deplaseze în SUA ca să parafeze înţelegerea. Varianta agreată de cele două părţi era ca, cel puţin momentan, Ene să participe în calitate de sponsor la redresarea clubului, urmînd să vireze aproximativ 200 de mii euro anual în conturile clubului. Însă de fiecare dată, Zamfir a invocat lipsa banilor şi nu a mai ajuns. Era vorba de o sumă cuprinsă între 3000 şi 5000 dolari, biletul de avion şi bani pentru evenimente neprevăzute”, au şocat colaboratorii patronului giuleştean.

Ene confirmă! “E lipsit de onoare!”

Ovidiu Ene, despre ale cărui intenţii de a veni la Rapid au fost relatate de FANATIK.ro, confirmă sistarea negocierilor cu Adrian Zamfir într-un moment în care se aştepta să îşi pună semnătura pe acte. Fondatorul sosiei echipei giuleştene în SUA, Rapid Las Vegas, a dezvăluit că totul s-a întrerupt brusc, fără nici o explicaţie din partea actualului finanţator. “Ultima oară cînd am vorbit cu domnul Zamfir a fost în urmă cu cîteva luni şi rămăsese ca în week-end-ul următor să ajungă în Las Vegas ca să parafăm actele. Deodată, nu am mai putut să vorbesc cu dînsul, nu a mai răspuns şi nici nu pot să spun motivul pentru care nu a venit să ajungem la un acord. Văd că nici acum Rapid nu are alt finanţator. Poate nu vrea să vîndă, cine ştie…Oricum, pentru mine aceste gesturi conturează portretul unui om fără cuvînt”, a fost atacul lansat de Ene către Zamfir. Contactat în repetate rînduri pentru a-i fi acordat dreptul la replică, Adrian Zamfir nu a răspuns apelurilor.

Rapid are nevoie urgent de 3 milioane euro!

Dezvăluirile survin cu puţin timp înainte de termenul stabilit de Tribunalul Bucureşti pentru acceptarea sau respingerea planului de reorganizare propus de administratorul judiciar, Cristina Andronache şi cel special, Adrian Zamfir. Dacă în conturile clubului vor fi 500 de mii euro, bani necesari pentru plata salariilor către angajaţii clubului giuleştean, oficialii vor mai avea nevoie de aproximativ 2,5 milioane euro pentru acordarea licenţei de către FRF. Între cele două evenimente cruciale din istoria Rapidului este distanţă de trei zile, 28 martie fiind termenul stabilit de Tribunalul Bucureşti şi 31 martie fiind ziua scadentă în care se poate aproba dosarul de licenţiere al clubului. “Cine are acest potenţial financiar pentru ca lucrurile să ajungă pe făgaşul normal? Cine poate să dea aceşti bani doar pentru ca Rapid să nu intre în faliment în condiţiile în care după aceea va mai fi nevoie de alte plăţi costisitoare?”, se întreabă angajaţii clubului din Grant.

Tags: