Sport

Rapid, repriză de coșmar la Sfântu Gheorghe. Giuleștenii, umiliți de Sepsi după ce au deschis scorul

Rapid a trăit o adevărată umilință în prima repriză a meciului din deplasare cu Sepsi, în ciuda faptului că a deschis repede scorul.
10.05.2024 | 22:09
Rapid repriza de cosmar la Sfantu Gheorghe Giulestenii umiliti de Sepsi dupa ce au deschis scorul
Rapid a trăit o adevărată umilință în prima repriză a meciului din deplasare cu Sepsi, în ciuda faptului că a deschis repede scorul. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Partida de la Sfântu Gheorghe deschide etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga. Giuleștenii au parte de una dintre cele mai negre perioade din epoca modernă, acumulând un singur punct în cele 8 runde din play-off.

Umilință totală pentru Rapid în prima repriză cu Sepsi

Prestațiile lamentabile ale Rapidului au continuat și în întâlnirea cu Sepsi. După un început bun de joc, băieții lui Bogdan Lobonț au căzut inexplicabil și au încasat gol după gol pentru o nouă umilință în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

După ce Ermal Krasniqi a amenințat poarta lui Roland Niczuly, giuleștenii au deschis scorul în minutul 16 după o fază excelentă. Albion Rrahmani a văzut excelent un culoar în defensiva gazdelor, i-a pasat perfect lui Claudiu Petrila și acesta a împins mingea în poartă din cădere.

Doar că bucuria ”vișiniilor” a durat fix 4 minute. Cristian Oroian a centrat din partea dreaptă, Gabriel Debeljuh i-a luat fața veteranului Dragoș Grigore, a profitat și de ieșirea total greșită a tânărului portar Bogdan Ungureanu și a înscris cu capul din 6 metri.

ADVERTISEMENT

Atacantul croat a făcut ”dubla” în minutul 39, după o fază șnur a elevilor lui Bernd Storck. Isnik Alimi a recuperat în jumătatea adversă, i-a pasat nestingherit lui Cosmin Matei, care a centrat în fața porții pentru Debeljuh și acesta a îndeplinit o simplă formalitate.

În minutul 45, covăsnenii au profitat din nou de lentoarea din defensiva Rapidului. Într-o acțiune în mare viteză, Kevin Varga a primit mingea în careu, a întors-o din prima la 11 metri și Alimi a stabilit scorul pauzei. Vezi toate fazele aici

ADVERTISEMENT

Șucu, întâlniri decisive cu O’Neill și Lennon

Antrenorul interimar al Rapidului, Bogdan Lobonț, a surprins încă o dată cu faptul că l-a păstrat pe banca de rezerve pe căpitanul Cristi Săpunaru și l-a folosit titular în centrul defensivei pe un alt veteran: Dragoș Grigore.

Acționarul majoritar Dan Șucu este în căutarea unui tehnician pentru stagiunea viitoare și în acest moment pe lista sa se află Martin O’Neill, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, și Neil Lennon, un alt tehnician nord-irlandez care a făcut istorie pe banca lui Celtic.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, moderatorul Cristi Coste a dezvăluit faptul că omul cu banii di Giulești urmează să se întâlnească la acest sfârșit de săptămână cu cei doi antrenori și își dorește să facă o alegere finală.

ADVERTISEMENT